Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Accident grav la Răteşti. S-a oprit cu maşina într-o casă

ACTUALIZARE. A murit șoferul ce a intrat cu mașina într-o casă, în localitatea Rătești din județul Satu Mare. Accidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 21:55, iar victima nu deținea permis de conducere.

„La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orelor 21.50, poliţiştii sătmăreni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 19, în localitatea Rătești.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr, de 28 de ani, ar fi pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un imobil.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, persoana în cauză nu deținea permis de conducere.

În urma evenimentului, a rezultat decesul tânărului.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM.

Accident grav la Răteşti. Astăzi, la ora 21:55, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină la un accident rutier, în localitatea Rătești.
La fața locului s-au deplasat 9 cadre militare cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu modul de descarcerare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.
La locul intervenției a fost trimis și un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare.
Din primele informații un autoturism ar fi părăsit partea carosabilă intrând într-o casă. În autoturism se află o persoana inconștientă și încarcerată.

În momentul sosirii forțelor de intervenție victima era extrasă din autoturism, aceasta a fost preluată de echipajul medical SAJ pentru acordarea primului ajutor.
În momentul impactului in locuință nu se afla nici o persoană.

19 comentarii

  1. Militia Răspunde

    ninoNINOninoNiNo

  2. Pop Ioan Răspunde

    Bizonul a ratat decolarea.Poate data viitoare va reusi.

  3. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Ungurii sunt de vină!

  4. bigbrother Răspunde

    Totuși sunt curios dacă puteți afla cu ce viteză s-a înfipt în casă, că am așa o idee. În rest R.I.P. pentru șofer că am înțeles că a decedat. Bine că nu a luat cu el pe nimeni nevinovat.

  5. Xpert86 Răspunde

    Masina cu cai putere a condus bizonul, probabil Ford Focus, tusea daca conducea un Logan mai modest cu viteza si putere mai mica si cu frica, ca sa nu fie expus accidentelor intrucat numai ramanea nimic din el si nici nu se dărâma asa tare imobilul in cauza!!!!!🤭🤭🤭🤭😂😂😂

  6. dracu Răspunde

    masina neagra, sofer probabil tanar, pun pariu sub 30 ani,…multe curbe, jaj…viteza mare

  7. Nfs Răspunde

    No! I-o dărâman lu’ cela văioaga!

  8. Mihai Răspunde

    Toți comentatorii sarcastici de aici sunteti niste tâmpiți și prosti.
    Va spune asta un om îndurerat.
    Orice a fost,putina decenta din partea voastră boilor era necesara.

  9. 🤔🤔🤔 Răspunde

    @Mihai. Un om cu judecată și cu toate țiglele pe cap nu face așa ceva. Nu știu ce a fost înainte de s-a urcat la volan dar la ora aia locul lui era acasă lângă familie. Durerea o s-o porți toată viața și cu timpul îți vei da seama că nu de răutate se comentează. Putea să moară o familie întreagă în casa aia stând la masă sau la televizor. Nu cred că e ceva normal și la astfel de faze nu ține scuza că a o fost o neatenție sau altceva. În tot răul ăsta bine că măcar nu a murit nimeni nevinovat.

    • Mihai Răspunde

      Sunt de acord cu tine,dar nu cred ca batjocurile își au locul(de fapt în nici un context nu-și au locul).
      Cei care își bat joc dovedesc un caracter infect, fara educație.
      Nu va mai bateți joc.
      Voi sunteți mai buni.nu cred.
      Cred ca sunteți cu mult mai rai.
      Respectați măcar durerea cu care v-or rămâne cei în urma lui.

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        “vor” și nu “v-or”. Sincer îmi pare rău de familie și de copiii lui. Și toate astea (probabil) dintr-o prostie monumentală. Totuși gândește-te că 95% din populație reușește să nu e autoexpună la un asemenea risc ca ăsta. Și a mai fost acum niște săptămână tânărul ăla răsturnat cu seara târziu cu tractorul, și asta tot pe acolo prin zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.