Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

Îmbrăţişarea ce o costă libertatea! O sătmăreancă face închisoare după ce a îmbrăţişat un bărbat băut

Îmbrăţişarea ce o costă libertatea! O sătmăreancă face închisoare după ce a îmbrăţişat un bărbat băut. O tânără din Satu Mare a fost condamnată la un an şi şase luni de închisoare cu executare după ce a furat portofelul unui bărbat în timp ce l-a îmbrăţişat. Vineri, 4 noiembrie, şi-a aflat sentinţa.

Totul început în 20 decembrie 2021. Doi bărbaţi, aflaţi în stare avansată de ebrietate, erau la un local de pe strada Careiului, iar la un moment dat au ieşit pe terasă să fumeze o ţigară. Aici s-au întâlnit cu o domnişoară, căreia i-au plătit un cognac şi au purtat mai multe discuţii. După un timp, aceştia s-au îndreptat spre un bancomat, iar unul dintre bărbaţi a scos o sumă de bani pe care i-a băgat în portofel. Chiar în faţa băncii, femeia l-a îmbrăţişat pe bărbat şi profitând de faptul că este beat, i-a furat portofelul din buzunar, apoi s-au despărţit. La local bărbatul a sesizat faptul că i-a dispărut portofelul în care avea 1200 de lei şi a anunţat Poliţia. El şi-a dat seama imediat ce s-a întâmplat. Norocul lui este că toată scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale băncii.

După ce s-au adunat toate probele, femeia a fost trimisă în judecată şi a primit o pedeapsă de un an şi şase luni de închisoare cu executare pentru furt calificat.

Un comentariu

  1. c-block Răspunde

    Către redacție,
    Citind titlul și articolul cu pricina am o singură remarcă.
    Vă bateți joc singuri de meseria care vă pune pita pe masă! Așa că sper că nu vă mirați când oamenii care vă (mai) citesc încep să vă desconsidere și reacționează cum reacționează mai nou. Numai citiți comentariile din ultima perioadă și vă edificați singuri. 😱😲🤔🤮🤮😭

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.