Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Medic din Satu Mare: NU mă mai jigniţi oferindu-mi bani, ouă, ţuică! Investigaţiile sunt GRATUITE

Un medic din Satu Mare a postat un mesaj în care îi roagă pe pacienţi că nu mai “jignească” medicii oferindu-le bani, ciocolată sau chiar ouă şi ţuică. El consideră că acest fenomen este anormal, imoral şi ilegal. El explică faptul că iubeşte această meserie şi face un apel către pacienţii care nu îi respectă această solicitare: “nu mă obligaţi să urlu pe coridoare, să vă dau afară, să mă rog de voi să vă luati lucrurile acasă”.

Mesajul dr. Cristian Costea, medic specialist gastroenterologie:

Pe aceasta cale ma alatur initiativei recente a unor colegi si VA ROG, NU ma mai jigniti oferindu-mi orice fel de bun de la bani la ciocolata, carne, oua, tuica (si aveti imaginatie bogata) dupa ce v-am vazut pe dumneavoastra ca pacient sau pe cineva din familia dumneavoastra, indiferent unde in sistemtul de stat sau privat! Dupa cum bine stiti tratamentul si investigatiile in Spitalul de stat sunt GRATUITE si in sistemul privat le platiti la adevarata lor valoare de cele mai multe ori, deci nu ii nevoie sa mai fiti si “atenti”!!
E ANORMAL, IMORAL, AMORAL, ILEGAL, IAR LEGEA ESTE UNA PENTRU TOTI!!
Este mult de discutat… vina este in ambele tabere si a celor care dau si a celor care primesc… cred insa ca ne putem vindeca… ca putem ierta trecutul si construi un viitor mai bun impreuna!
AM CONSTIINTA si imi fac meseria asa cum am jurat si visat… iubesc ceea ce fac, dar va rog nu ma obligati sa urlu pe coridoare, sa va dau afara, sa ma rog de voi sa va luati lucrurile acasa!
Am tot ce imi trebuie si daca nu am o sa muncesc si mai mult ca sa am ceea ce imi doresc, la fel ca voi toti! Stiu ce inseamna sa nu ai(chiar stiu!!!) si am inceput sa cunosc si ce inseamna sa ai! Daca fac anumite proceduri si la Clinica privata si nu vi le pun sa le platiti nu trebuie sa va simtiti datori… spuneti un “Multumesc” si imi este suficient… Dumnezeu mi -a dat intotdeauna mai mult inapoi… El stie de ce!!
Mai bine insistati pentru servicii mai bune, pentru conditii mai bune atat pentru noi cat si pentru voi, pentru aparate mai performante…. Multumiti cu “Multumesc”
TREBUIE SA SPUNETI STOP!

13 comentarii

  1. Pop Ioan Răspunde

    Dublati miza!!!!!Pardon “donatia”.

  2. Eu Răspunde

    Las’ ca iau restul! Dinozaurii din sistem! Pentru asa ceva raman si la 80 de ani

  3. satmarean Răspunde

    Felicitari domnului dr. Cristian Costea. Dumnezeu sa-l pazeasca.

  4. Gabi Răspunde

    Bai proștilor, asta chiar este un doctor corect și un bun profesionist, dar prostia din voi nu vede altceva de cât șpagă și atenții, fraierii ce sunteți toți postaci pulii!!!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Daaaa. Și marmota învelea sus în Alpi ciocolata în staniol! Așa este că tu nu prea frecventezi spitalul și mai și crezi în Moș Crăciun?

  5. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Daaaa.Ce prost sunt.
    Abia acum mi-am dat seama.
    Îmi cer scuze pentru comentariile mele.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Vorbește în nume propriu hoțule că altfel încep să spun cu subiect și predicat. Probabil cel în cauză își permite să facă asta. Stai să vei când restul halatelor albe se va supăra pe el!

  6. Gheorghe Răspunde

    Am fost consultat de domnul doctor Costea Cristian.Un OM doctor de o probitate morala și profesionala ieșită din comun.Mai sunt și alti medici din satmar care fac consultații pro bono chiar și la cabinetele particulare.Este bine ca vin din urma doctori tineri care nu seamănă nici pe departe cu dinozaurii din vremea lui nea ceașcă,niște nesimțiți flamanzi de bani și care si-au promovat progeniturile (incompetente)în sistemul medical sătmărean.Anul acesta am fost nevoit sa trec pe la spital și va spun sincer că nu am dat nici un ban nimănui,nu mi s-a cerut,nu mi s-au bătut apropouri,am fost tratat cu respect și profesionalism.Multumesc dl. doctor Cr…an R..s,doctor Ț…scu,dr. Cristian Costea.Toată stima pentru voi.Avem nevoie de Oameni doctori ca și voi….mai sunt și alții.Un mare Bravo!

  7. H&R Răspunde

    Pana cand? Pana ce cei cu spaga n-o sa puna pata pe el/ei. Pana atunci.

  8. Vasile Răspunde

    Eu am fost operat de dr.Costea si in spital si am avut interventie la colon de doua ori la cabinetul particular.Atata vreau s-a zic:Ar fi bine s-a avem cat mai multi medici ca si dinsul in orasul nostru.Tot respectul si onoarea din partea mea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.