Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Mort de beat la volan în Satu Mare. I se oprea motorul, iar un alt șofer a chemat poliția

Un șofer beat din Stau Mare a primit 3 ani de închisoare cu suspendare după ce un alt bărbat a oprit autoturismul și a chemat poliția. Era atât de beat încât i se oprea maşina în sensul giratoriu. Noroc cu alt şofer care l-a oprit şi a chemat poliţia înainte să se producă vreo nenorocire.

Potrivit informaţiilor PortalSM, în 6 aprilie, un şofer a observat o mașină care circula haotic pe strada Careiului. Bărbatul i-a făcut semn şoferului să oprească, a sunat la 112 şi la fața locului a ajuns un echipaj de poliție.

Aceștia au solicitat documentele persoanelor, iar pentru că bărbatul care circula haotic emana un puternic miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest. În urma rezultatului de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Acesta a fost transportat la spital pentru recoltarea de sânge.

Potrivit informațiilor Portal SM, bărbatul a fost să facă unele cumpărături în piața agroalimentară din cartierul Micro 17, unde s-a întâlnit cu un amic împreună cu care a mers la un bar şi au început să bea.

Pentru început au băut două sticle de 500 ml de bere, după care a plecat acasă. Ajuns acasă, bărbatul, a realizat faptul că nu mai are țigări, fapt pentru care s-a întors la magazin pentru a cumpăra țigări. După care s-a deplasat din nou la acel bar, unde a mai consumat aproximativ patru sticle de bere de 500 ml și aproximativ 300 ml tărie.

După ce a consumat băuturile alcoolice s-a îndreptat către domiciliu, dar pe drum și-a amintit faptul că în următoarea zi avea planificat să meargă la pescuit împreună cu câțiva prieteni, iar autoturismul nu era alimentat cu combustibil, astfel că a ajuns la volanul mașini.

A ajuns în sensul giratoriu de la Shopping City, a tăiat calea şoferului care l-a oprit. El era atât de beat încât nu mai putea conduce, motorul i se oprea frecvent.

În timpul procesului s-a aflat că bărbatul a mai avut antecedente de acest fel.

După mai multe luni de proces a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.