Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Povestea dramatică de viață a unei sătmărence. Mărturisiri cu ochii în lacrimi: ,,Vreau doar sănătate”

Sărăcia are chipuri umane și drame. Cât poți să fii de sărac dacă nu ai ce mânca, dar ce te faci atunci când ești atât de sărac încât nu ai nimic și pe nimeni. De Ziua Mondială a Săracilor, cei de la asociația O masă caldă au prezentat povestea unei sătmărence care a trecut prin multe greutăți, dar continuă să creadă că există bunătate pe pământ și cere doar să fie sănătoasă.

,,Doamna din imagine trăiește la Adăpostul de noapte și ne-a spus: ,,Nu am nimic. O singură fată am avut și a murit și ea”.

Și-a pierdut singura fată in vârstă de 33 de ani și din cauza bunătății a ajuns victima unor escroci care i-au luat casa și a rămas cu datorii. Ne-a pupat mâna ca semn de apreciere pentru că avem grijă de soarta ei și pentru că mâncarea pe care o gătim este f bună. Ce sa mai spunem….am pupat-o pe obraz și i-am spus că ne vom ruga pentru ea. Ea cere doar sa fie sănătoasă ca sa se poată descurca.

Adăpostul de noapte este casă pentru oameni ca noi, dar mai puțin norocoși, căci viața lor a cotit într-o direcție pe care nu și-au dorit-o. Învățăm din fiecare experiență și știm că sărăcia nu îi iartă nici pe cei blânzi, harnici, sănătoși….

Prejudecata ne poate orbi. Pe de altă parte bunătatea și generozitatea are și ea fețe umane și mâini harnice!”

 

Un comentariu

  1. Andreea Răspunde

    Buna sunt disperata , am vârsta de 25 de ani …multiple afecțiuni de sănătate și gravida momentan in 4 luni …relația între noi ar fi buna dacă as fi sănătoasă …încet încet voi ajunge pe strada …nu mai am nici casa părintească din cauza problemelor din trecut ale părinților mei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.