Ultima actualizare: azi, 18:24

Naţionale

FOTO. Cele două fetițe răpite au fost violate! Individul care le-a luat de acasă a recunoscut fapta

Polițiștii din Brașov au transmis că cele două fete care au fost date dispărute de mama lor sâmbătă dimineață au fost găsite, iar bărbatul care le-a luat de acasă vineri seară a fost încătușat și dus la audieri. În fața anchetatorilor, acesta a declarat că le-a violat, informează Libertatea.

Fetele, de 10, respectiv 12 ani, au fost găsite în jurul orei 17:00. După ce a fost transmisă „Alerta răpire copil”, au fost instituite filtre în mai multe județe vecine Brașovului, iar cele două au fost găsite de polițiști în trafic.

„Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, bănuit de săvârșirea faptei, se află în custodia polițiștilor, acesta urmând a fi condus la audieri în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Cele două minore au fost violate de bărbatul care le-a răpit. Acesta şi-a recunoscut fapta, conform surselor judiciare citate de Agerpres. Bărbatul era înscris în registrul agresorilor sexuali, fiind condamnat anterior tot pentru viol, au precizat sursele citate.

 

2 comentarii

  1. Aspi Rina Răspunde

    Singura soluție,SIMPLĂ, la astfel de indivizi: CASTRAREA CHIMICĂ !! Pentru că statul ține astfel de gunoaie pe banii noștrii cu mâncare și cazare în pușcărie 5-10 ani,după care ies și fac exact ce au făcut înainte !Probabil dacă jigodia aia,care numai mamă nu se poate numi și care clar și ea trebuie aruncată în pușcărie ,nu anunța poliția,iar individul aducea bietele fetițe acasă înainte să sune ea la 112,nimeni n-ar fi aflat de monstruozitatea la care au fost supuse.Legile si pedepsele pentru astfel de fapte sunt prea blânde, iar autoritățile nu fac aproape nimic ca astfel de monstruozități să nu se întâmple !Ne tot mirăm ce legi stricte pentru protecția copilului sunt în Norvegia,Suedia sau alte țări dezvoltate din Europa,unde minorii au superprotecție din partea statului respectiv,iar abuzatorii sexuali,pedofilii, riscă pedepse maxime,ajngându-se până la castrarea chimică a acestora.MOARTE PEDOFILILOR,MOARTE CELOR CARE NU DAU LEGI ASPRE ÎMPOTRIVA ACESTOR GUNOAIE !!!

  2. România reală Răspunde

    Trimis voluntar forțat pe frontul ucrainean. Ăsta nu merită nici aerul ce-l consumă. Dar nici mama copiiilor nu-i întreagă la cap de lasă ferele mici pe mâna acestui tâmpit cretin nespălat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.