Ultima actualizare: azi, 09:17

Locale

Răzbunarea unei sătmărence: i-a zgâriat mașina unui bărbat. Acum are dosar penal

La data de 22 noiembrie, polițiștii sătmăreni au fost sesizați de către un bărbat, de 47 de ani, din Satu Mare, despre faptul că în noaptea de 21/22 noiembrie, persoane necunoscute i-ar fi distrus, prin zgâriere, mai multe elemente din caroseria autoturismului proprietate personală, producându-i un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana care ar fi comis infracțiunea, fiind vorba de o femeie, de 56 de ani, din Satu Mare.

Cercetările în cauză continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a femeii, în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. Cetateanul Răspunde

    Nu trebuia sa parcheze pe trotuar!

  2. 💩💩💩💩💩 Răspunde

    Pe mă-ta aia comunistă trebuia să o zgârie la lindic mooist prost ce ești!
    Dar ce treabă a avut cu mașina? Dacă o deranjat-o, trebuia să-i sune pe gardienii publici să vină să ridice mașina, nu să o zgârie, idiotule!

  3. Gheorghe Răspunde

    Sa plateasca femeia paguba cu varf si indesat ca nu este normal daca ai ceva cu barbatul sa te razbuni pe masina.Ar insemna sa ne dam foc la case unii altora din orice n-i de nazare noua?Poate o fi fost nemultumita de prestatia tipului?…ce au ajuns si unele femei?….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.