Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Sătmăreancă reținută. A furat pe bandă rulantă, inclusiv un portofel dintr-un cărucior de copil

Femeie din Satu Mare ce a fost prinsă la furat în mall-ul din Oradea și care a acționat și în alte județe a fost reținută de polițiști. Potrivit bihon.ro, sătmăreanca a fost surprinsă în timp ce a fura un portofel dintr-un cărucior de copil.

Concret, femeia, în vârstă de 49 de ani, a furat, în decursul a trei zile, din trei genți lăsate nesupravegheate peste 1000 lei și carduri bancare, potrivit bihon.ro.

Ce spune Poliția:

Joi, 24 noiembrie, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de o femeie de 49 de ani, din municipiul Satu Mare, bănuită de furt de trei ori în două zile.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni o bănuiesc pe femeia de 49 de ani că, la 24 octombrie, în intervalul orar 17.40 – 17.50, în timp ce se afla în incinta unui magazin dintr-un complex comercial din Oradea, ar fi luat dintr-o poșetă, lăsată nesupravegheată, un portmoneu cu acte, carduri bancare și aproximativ 100 de lei, cauzând daune estimate la 200 de lei.

Aceeași femeie este bănuită că, la 27 octombrie, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla în incinta unui magazin din zona centrală a municipiului Oradea, ar fi furat din geanta unei femei un portmoneu cu carduri bancare și aproximativ 500 de lei.

De asemenea, femeia este bănuită că, tot la 27 octombrie, în jurul orei 15.50, în timp ce se afla în incinta unui magazin dintr-un alt complex comercial din Oradea, ar fi luat, de pe căruciorul unui copil, un portmoneu lăsat nesupravegheat, care conținea trei carduri bancare și 400 de lei.

Polițiștii continuă cercetările cu scopul stabilirii pedepsei legale care se va aplica.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.