Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Un paramedic SMURD acuză UPU Carei: Nu ați avut timp de mine. Puteam să mor!

Un paramedic SMURD aduce acuzații grave Unității de Primire Urgențe din muncipiul Carei. Bărbatul povestește că s-a prezentat la Camera de Gardă cu stare de rău, însă nu a fost tratat corespunzător, și precizează că doar datorită fratelui său, medic în Germania, se află acum în viață. 

În cele din urmă, bărbatul a fost diagnosticat cu embolie pulmonară, iar în prezent se află internat la Spitalul Județean Baia Mare, la Reanimare.

Redăm, mai jos, postarea făcută pe Facebook de paramedicul SMURD:

,,În data de 12.11.2022, sâmbătă dimineața la ora 09.45 am ajuns la Unitatea de Primire Urgențe Carei adus de SMURD Carei, unde dumneavoastră ca și medic de garda nu prea ați avut timp de mine chit ca eram cianotic (nu palid) Ați spus clar: ,,Ce sa fac cu tine?”, continuând injuriile adresate colegilor dumneavoastră si spunând celor doua asistente ,,azi nu e zi de internări”, apoi mi-ați făcut un EKG în urma declarațiilor mele, fără a asculta, și un set de analize de sânge, cu toate ca ați văzut ca nu eram în stare sa mă deplasez m-ați trimis pe jos cu doamna infirmiera sa mi se pună o perfuzie de ringer și calciu, apoi nici nu v-ați sinchisit sa citiți analizele și ați trimis-o pe infirmiera cu o rețetă să mă duc să-mi fac o gastroendoscopie, neștiind ce legătură are cu lipsa mea de aer acuta.

Spre norocul meu doamna infirmiera, la cererea mea, mi-a adus rezultatul analizelor cerute de dumneavoastră și EKG și din nou norocul meu ca le-am trimis fratelui meu în Germania care este medic internist, el citind rezultatele dumneavoastră m-a oprit din deplasarea către casă făcută de dumneavoastră și m-a trimis direct la Urgențe în Baia Mare. Știți de ce? Întrucât conform analizelor făcute la Carei, la cererea dumneavoastră, aveam EMBOLIE PULMONARA, știți, o boala din care se moare ușor.

Deci de sâmbătă de la 4 sunt la reanimare la Spitalul Județean Baia Mare, așa ca dacă va ascultam pe dumneavoastră azi familia mea participa la înmormântare. Țin să vă anunț pe această cale că în momentul în care voi ieși și voi fi mai bine am sa fac plângere peste tot, la toate forurile competente, împotriva dumneavoastră și nu am să mă liniștesc pana nu veți fi pedepsit. Cu stima, al dumneavoastră pacient care a supraviețuit”.

 

3 comentarii

  1. Spitalul de nebuni. Răspunde

    Și la Satu Mare este la fel.
    După ce că au niște salarii foarte mari,acești nemernici de medici își bat joc de toată lumea.
    Rușine să le fie escroci dracului.

  2. Vasile Răspunde

    Auzi!paramedicule! și tu faci parte din sistem,și se pare că nu-ți place când ți se întâmplă și ție nasoale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.