Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Vasile Lucuț, în top 3 România din sectorul producției alimentare

Compania Unicarm, a cărui patron este sătmăreanul Vasile Lucuț, se află în topul firmelor din sectorul producției alimentare din România, potrivit Ziarului Financiar.

A treia companie antreprenorială ca nivel al cifrei de afaceri în România este Unicarm, controlată de familia Lucuţ. Vasile Lucuţ a început să producă mezeluri în 1997 cu 25 de angajaţi, iar în timp, a dus afacerea Unicarm la peste 715 milioane de lei afaceri şi mai bine de 3.000 de angajaţi.

Unicarm este, totodată, şi cel mai mare angajator din industria alimentară. Compania activează atât în domeniul procesării cărnii, cât şi în panificaţie, industria îngheţatei şi lactatelor.

Compania Unicarm are în total şase fabrici.

 

21 comentarii

  1. Szalma Jack Răspunde

    Dar la calitate,in ce top e ?!

  2. Pop Ioan Răspunde

    Sub dosul broscutei.

  3. Gheorghe Răspunde

    Alimente?care alimente?….alea sa le mănânce el cu tot neamul lui.Cancer,hepatita,ulcer,etc,etc pe bani muuuulți.
    Crede(ca și alții de fapt)ca dacă dau bani la popi(biserici)atunci când vor ,,da colțul”petre îi va primi cu bratele deschise.Vai și amar de voi bogați pe hoție silnicie și îmbolnăvirea oamenilor.

  4. dracu Răspunde

    foarte bene a….punctat… Szalma Jack

  5. Trol udmr Răspunde

    Acuma cu calitatea… ce credeți ca la concurenta va da 100% carne in parizer? Tot emulsie de șoric primiți…Din alt punct de vedere,omul da salarii la sute de angajați ,plătește taxe,impozite,TVA și mulți bani din taxele astea se duc in bugetul Satmarului,așa cum și mare parte din salarii tot in Satmar se cheltuiesc…Acuma ca și comparație gândiți-va pulifricii din multele birouri ce dau județului și orașului?

    • Atent cris tim Răspunde

      Trol udmr ai dreptate, Gheorghe si szalma jack habar nu au, credeti ca crist tim si caroli fac produse mai bune? Fals, din contra, gustati pateul taranesc unicarm, pateul ardealul cu fainosag e fix p@ula, pateul de unicarm are si fixat in el. Gustati salamul rustic de unicarm, salamurile crede uscate, cele peste 40 lei /kg, sau napoli. Si conservele cu carne sunt mai bune decat restul ce se gaseste pe piata. Parizerul caroli la 100 kg compozitie, bradt are 6 kg de carne, in rest szia pulbere.

      • Gheorghe Răspunde

        Atent crist tim,dacă sunt bune nu știu ca nu halesc asemenea prostii nici de la oșan nici de la alții care sunt la fel de,,bune”…ți le las ție și altora cărora va plac!!!Pofta buna și infulecati cu spor împreună cu pruncii voștri….eu ma lipsesc de ele.Daca tu zici ca sunt bune atunci este ok.De mâine încolo o sa aveți rand la magazine ca nu o sa mai știți ce sa mai vindeți și o sa produceți muuuulti bani.Bravo vouă.Apropo,ești singurul de când ma știu care zice ca-s ungur…..total fals.

    • s Răspunde

      Care taxe de la Unicarm merg in bugetul satmarului ?

  6. glontu Răspunde

    “Atent cris tim”..tre sa va dau DREPTATE…insa eu am lucrat la Unicarm, am vazut investitii (utilaje, etc.), etc…ce NU am vazut in alta parte !!!!!-produce cele mai diversificate sortimente din toata Romania–, dl. Lucut -simpatic-…stie MULTE…dar pateul VEGETAL…(si altele).. intotdeauna de la ei cumpar…stiu ca are…xxx ..insa gustul “MA CUCERESTE”…PS..magazinul din apropiere FOARTE CURAT!!!

    • glontu orb Răspunde

      @glontu, asta cu dl. Lucuț e om simpatic a vrut să fie o glumă așa mai nereușită? Tu crezi că nu se știe ce e de știut de oameni? Vai de capul tău omule! Numai citez …. “îți rup picioarele dacă …..” și asta nu către orice! Hai că-i antologică treaba! Dar nu-mi bat capul cu tine. Dacă ție îți place nu ai decât să consumi de acolo. Apoi să nu spui că nu ai fost avertizat. Bine?

  7. H&R Răspunde

    Unicarmul chiar are produse de înaltă calitate. Puține firme axate pe carmangerie pot concura cu Unicarm. Si pâna una alta mii de oameni de acolo duc o pâine. Ar fi cumplit pentru SM, fără Unicarm

  8. Profu Răspunde

    Cel mai mizerabil magazin din Satu Mare și cu cele mai oribile produse,este Unicarmul.
    Probabil că în Moldova merge,ăia nu știu de calitate.

  9. România reală Răspunde

    Cei care îl aclamă le recomand să meargă să lucreze acolo. Se lămuresc singuri.

    • România reală Răspunde

      Asta pentru cei carenu lucrează acolo. Că deja pe f.book am văzut că s-a dat prin fișa postului sarcină de serviciu la angajați pentru aplaudare. Că de nu, atunci o pățesc. Cam așa se petrec lucrurile.

  10. Sătmărean Răspunde

    Felicitări pentru Unicarm! Încă nu am auzit că produsele lor au fost retrase de la vânzare pentru pericol de îmbolnăvire că în cazul altor firme.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Nu? Dar faza cu salamul la masa lui prime ministru ai uitat? Hai că-i antologică! Tu doar ții minte ce vrei. Asta-i!

  11. Beny Kira Răspunde

    Produse injectate!

    • Darwin Răspunde

      Oioi și mai cum! Dar cam toți fac la fel. Singura treabă ce nu pricep eu cum e termen de garanție la cârnați afunați 7 zile când dacă facă tu acasă nici după un an nu se strică cu rețeta tradițională iar dacă cumperi după o săptămână se strică și în frigider. Curată sănătate, nu? Și să nu mai povestim că după 2 zile ținute acasă la frigider mezelurile dau din ei afară nitriții. Știți voi, chestia aia albă la exterior care mulți cred că e mucegai. Așa de bine fac nitriții la rinichi și la inimă că nu vă mirați dacă …… Așa este? Dar cum am spus nu e singurul de pe piață.
      Marea problemă este că statul nu reglementează conținutul minim cum e la unguri. Fiecare defilează cu câte o parodie de rețetă tradițională scos de nu știu unde și gata. Apoi nu mai povestesc ce urmări poate avea în timp.
      PS. Mai întrebați pe acolo dacă treceți (asta cei care aplaudați) că ce înseamnă expresia “carne industrială”. Nu e vorba de cea separată mecanic, e absolut altceva. Și astea ajung în mezeluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.