Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

O directoare din Satu Mare, pe lista celor mai buni directori de școli. Poate câștiga 3.500 de euro

Asociația pentru Valori în Educație (AVE) a anunțat finaliștii Premiilor pentru Directorii Anului 2022. 19 directori de școală se află pe lista publicată de asociație, aceștia fiind selectați dintre cei 210 înscriși. Pe lista finaliștilor se numără și o directoare din Satu Mare.

În cadrul Galei vor fi acordate premii pentru patru categorii: InovareAntreprenoriatEgalitate de Șanse, precum și marele premiu, Directorul Anului 2022. Pe lista finaliștilor se află și Maria Reiz, directorul Liceului Teoretic German Johann Ettinger din municipiul Satu Mare.

Potrivit AVE, fiecare dintre cei patru directori câștigători ai Galei Premiilor pentru Directorii Anului va primi un premiu în valoare de 3.500 de euro.

,,Scopul acestui premiu este de a susține directorii în proiectele pe care le au în derulare sau care urmează să fie începute în școala din care fac parte. În plus, cei patru câștigători vor primi și o bursă integrală la Academia de Leadership și Management Școlar, program organizat de AVE pentru dezvoltarea și creșterea abilităților de leadership și management dedicat directorilor de școli și grădinițe care vor să îmbunătățească rezultatele educaționale din instituțiile pe care le conduc. Bursa valorează 3.300 de euro și este oferită de AVE și partenerii Academiei”, a precizat AVE într-un comunicat de presă.

Gala premiilor se va desfășura în data de 23 noiembrie, la Ateneul Român.

Lista finaliștilor:

Sursa: sparknews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.