Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

VIDEO. “Bivol de Satu Mare”. Şoferul care nu ţine cont de nicio regulă de circulaţie

Un șofer din Satu Mare a reuşit să iasă pe un bulevard principal din Satu Mare pe interzis, zona fiind una foarte periculoasă în care se întâmplă multe accidente.

Şoferul a circulat joi de pe str. C.S. Anderco pe b-dul Octavian Goga şi în mijlocul intersecţiei semaforizate a luat-o la stânga. El nu a băgat în seamă indicatorul “obligatoriu la dreapta” şi nici dubla linie continuă de pe mijlocul drumului. În mod normal el era obligat să facă la dreapta, să parcurgă sensul giratoriu de la intrarea în Micro 17 şi ulterior să revină pe b-dul Octavian Goga.

“Bivol de Satu Mare” – ne-a transmis persoana care a făcut înregistrarea.

5 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Mnoah șefu, da s-a întâmplat ceva???? Zilnic sunt de ăsta acolo! Și asta e un exemplu că degeaba se face orice, benzi în plus cum e acum pe Blaga, parcări, centuri de ocolire dacă piesa de schimb interschimbabilă dintre volan și scaunul de șofer este cum este! Sincer zilnic mă mir că sunt totuși relativ puține accidente mari prin oraș, asta față de câte s-ar putea.

  2. sm_noname Răspunde

    Interesant este ca exista o zona camera video care apartine de politia locala, care se pare ca nu il foloseste la nimic.
    De altfel, exista mai multe camere video amplasate in oras care nu au fost puse in functiune (faptul ca este directionat in jos, ofera informatia ca nu ii in functiune), desi apare lipit pe ele ca au fost achizitionate prin proiect european, deci asa sunt cheltuieli banii europeni, precum banii publici.

    • Pam PAm Răspunde

      Politia Locala foloseste acele camere de supravegere ,doar sa prinda pe cei ce parcheaza gresit si sa trimita masina de ridicat! pam pam.

  3. Kuka Răspunde

    Foarte corectă observația! Avem camere video dar NU ESTE cine să le folosească!!!
    “Poliția Locală” este degeaba! Este aservită unor interese politice, toacă bani de l bugetul local DAR NU ARE REZULTATE!!!
    Într-o țară normală, conducerea și-ar da demisia, dar tovarășul colonel (r) Chișluca doarme-n izmene și încasează salariu baban (91.308 lei / an) plus pensie de fost cadru militar (101.890 lei / an), plus alte venituri (24.448 lei / an) tot de la buget fiind “membru” (aș fi spus organ) în diverse consilii de administrație, deci total de 226.646 lei /an, adică 18.887 lei lunar!!!!
    Mai sunt câteva exemplare prin aceeași ogradă, care chiar nu pot explica ce naiba fac zilnic ca să merite așa salarii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.