Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

VIDEO. Protest luni la Satu Mare. Fermierii ies cu tractoarele în oraș

Un protest va avea loc mâine, luni, 28 noiembrie, în municipiul Satu Mare, atunci când fermierii vor ieși cu tractoarele în oraș. Ei se plâng de faptul că rafturile marilor magazine sunt pline cu produse care ”nu respectă legislația”, în timp ce fermele se închid. Astfel, prin protestul de mâine, fermierii vor să tragă un semnal de alarmă.

,,Luni la 11:00 începem un protest de avertisment, aproximativ 35 de tractoare. În magazine și supermarketuri, rafturile sunt pline cu produse care nu respectă legislația României și cea EU. Produse sunt pline cu uleiuri vegetale hidrogenate, cu doze mult peste ce este admis, 2g la 100 g, mai ales cele de post. În timp ce ei vând produse cancerigene, noi închidem fermele, se depopulează satele”, au transmis fermierii.

10 comentarii

  1. Maci Laci Răspunde

    DOAMNE AJUTĂ!!! ÎN SFÂRȘIT!!!

  2. Aurel Răspunde

    După ce utilaje au nu par sa o ducă rău , oare cine procesează produse dintre protestatari ? Cu laptele lor se fac produse la fel !

    • H&R Răspunde

      Ai auzit de imprumut sau de leasing? Multe utilaje sunt cumparate pe rate de la banca sau pe leasing. Daca cumpar un Ferrari din imprumut sau leasing, nu inseamna ca duc eu asa de bine. Sau daca inchiriez o masina si fac pe marele boschetar in sat, in Satu Mare.

  3. Doc Holiday Răspunde

    In Germania si Ungaria, grasimile trans din napolitane, batoane, etc sunt interzise pt ca sunt nocive, la noi plin de ele.

  4. Beny Kira Răspunde

    Petre Daea e cel mai slab ministru

    • Fasz Răspunde

      Vom înțelege în curând că Daea, Petre Daea, este un tâmpit deosebit de lacom!

    • c-blockat Răspunde

      Bă, nu vă legați de actuala guwernare, ăștia-s cei mai tari dintre toate guwernurile româniei din ultimii 2022 de ani! Ciuciucă are pensie de merit, nu specială, de doar 43000 de euro pe an, o servit țara, mă!

      • bigbrother Răspunde

        Iar Bădălău ăsta alt băiat fain și el! Acum mă uitai că avea vreo 5000 de euroi îndemnizație ca și boss la Curtea de Conturi! Dar îi ajunge la săracu pentru pită și untură? Nuuuu! Asta că avea și pensie specială săracu că a fost senator și ministrul economiei! Că toți banii lumii nu vă ajung la unii, specialilor! Iar omul de rând cât să vă mai rabde paraziților?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.