Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Investiție importantă la Spitalul Județean, pentru combaterea infecțiilor. Proiect de milioane de euro

Consiliul Județean Satu Mare depune spre finanțare, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), două noi proiecte importante pentru dezvoltarea infrastructurii de sănătate din județ.

Proiectul ,,Dotarea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare cu echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale”, se va realiza în parteneriat cu Spitalul Județean de Urgență Satu Mare și are o valoare totală de 29.235.404 de lei.

Proiectul ,,Reabilitare, extindere și dotare Ambulatoriu de Specialitate Tășnad”, în valoare de 16.259.182 de lei, prevede reabilitarea clădirii ambulatoriului, atât în interior, cât și în exterior și dotarea cu aparatură medicală performantă.

,,Cele două noi proiecte sunt esențiale pentru unitățile sanitare pe care le avem în subordine. Reabilitarea clădirii Ambulatoriului din Tășnad reprezintă o soluție optimă pentru rezolvarea problemelor de sănătate a comunității din zona Tășnad, iar prin noile echipamente și materiale care vor intra în dotarea Spitalului Județean vom reduce considerabil infecțiile intraspitalicești”, a afirmat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.