Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

A adunat zeci de amenzi şi nu şi le-a plătit. Obligat să adune gunoaie de pe străzi

Un bărbat din municipiul Carei care are peste 20 de amenzi şi nu le-a plătit este obligat la muncă în folosul comunităţii, urmând să fie trimis să adune gunoaie de pe străzi.

Potrivit informaţiilor PortalSM, bărbatul din Carei a început să încaseze amenzi încă din anul 2007, adunând în total 22 de sancţiuni în valoare totală de 6.272,50 lei pe care nu le-a plătit. Neavând nimic pe nume şi nici venituri, el nu s-a stresat să îşi plătească amenzile, astfel că nu a băgat în seamă somaţiile. Doar că, începând cu acest an s-a trezit cu invitaţie la Judecătoria Carei după ce Primăria a solicitat înlcouirea amenzilor cu muncă în folosul comunităţii.

Astfel, bărbatul a primit 300 de ore de muncă în folosul comunităţii, adică 37 de zile.

Urmează ca Primăria Carei să îi stabilească un program de muncă în folosul comunităţii.

În cazul în care bărbatul nu îşi va respecta programul, el riscă să primească meargă la închisoare.

12 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Așa ar trebui să procedeze și domnul primar al Mun. Satu Mare Kereskenyi Gabor cu curvele de pe Corvinilor, cu cele din fața Electrolux și de la gară precum și cu toți contravenienții care nu își achită amenzile !!! De ce în Carei și Tășnad se poate și în Satu Mare nu?. Așteptăm un răspuns domnule primar.

    • H&R Răspunde

      @Satmarean
      S-ar putea sa aleaga inchisoarea omul nostru. Mai ales acum la iarna si la preturile actuale, ai de toate pe gratis. La primavara iese sau mai repede si merge totul de la inceput!

      • Una Răspunde

        Bine că ești tu mare deștept H@R, tokorodyi inein elfele !!!

      • Una Răspunde

        Ho nem tokorodol, ughy leszoplak hoghy a szemeid ghojoja is bemeghy a kicsikhe buksidba.

        • bigbrother Răspunde

          @una bună, de ce nu te duci pe variantă că poate găsești niscaiva doritori de senzații tari pe acolo! Că aici numai online merge iar bani nu o să capeți pentru prestație! Érted te kis huncut?

          • Una

            @Bigbrother
            Da frumosule. Poate facem ceva asa in trei. Daca esti de acord. Imi place si asa la nebunie. Facem una buna… Foarte buna. Te ridic pana in al saptelea cer… Pupici sub burtica voastra!

          • bigbrother

            @una, oferta ta consideră respinsă. Fă glume de astea nesărate cu altul. E nu-s amator deloc.

      • Una Răspunde

        Ai grije mai H@R ca tare imi place sa sug! Sunt campioana nationala pe aici.

  2. Vasile Răspunde

    Nu am înțeles niciodată, și nu cred că o să înțeleg! Un sat dintr-o comună a jud SM ,aparent civilizat, peste medie, în care copiii aruncă ambalajele (pungile) in șanț . Părinții lor sunt cei care votează udemereu mereu ? Răspunsul prieteni ,este,DA!

  3. un cunoscător Răspunde

    Ca să rezolvi o situație din asta cu cei care nu plătesc amenzile trebuie voință. Este deja și cadru legal doar trebuie decizie la nivel de primărie sau eventual HCL. Dar ca să vezi pe majoritatea edililor le doare la pușcă! Oare de ce? Că dacă nu recuperează aceste amenzi care sunt totuși teoretic niște venituri la buget măcar le pune pe derbedei să măture! Nu e ce să măture? Mă îndoiesc. La categoria asta intră toți cerșetorii, toate qrvele și sunt mulți pe care le doare la bască și rup amenda de față cu cel care le scrie! HALAL AUTORITATE!

  4. Satmareanca Răspunde

    Domnule primar, luați urgent măsuri și puneți-i la muncă pe toți rromi ăștia din municipiu. Sunt pline străzile de ei și toată ziua fac numai prostii și comit fel de fel de infracțiuni. Uitati-vă la ei ți-e mai mare scârba și când treci pe Ostrovului. Locul lor nu e acolo !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.