Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

A intrat în hotel și a furat bani dintr-un birou. Apoi s-a scuzat: ”Eu căutam toaleta”

Un individ a intrat într-un hotel din centrul municipiului Satu Mare, iar dintr-un birou a furat o sumă de bani. După ce a fost prins, a declarat că el căuta doar toaleta și s-a pierdut.

Potrivit informațiilor PortalSM, totul s-a petrecut în luna octombrie a acestui an, atunci când, într-o seară, un individ a intrat într-un hotel din Piața Libertății și s-a plimbat pe holurile clădirii. La un moment dat, bărbatul a intrat într-un birou și a început să caute prin sertare, acolo unde a găsit un portmoneu în care se afla suma de 600 de lei și 50 de euro. Acesta nu a stat pe gânduri, a luat banii și s-a ascuns într-o altă încăpere, întrucât a auzit voci pe hol.

Una dintre voci era a persoanei vătămate, care a intrat în birou și a observat că îi era aruncată poșeta pe scaun, iar portmoneul se afla în birou. Aflată pe holul hotelului, unde au acces doar angajații, persoana vătămata s-a gândit ca făptuitorul se poate afla într-o altă camera ascuns. Întrucât s-a gândit ca persoana in cauza s-ar putea afla doar într-o anumită camera, a strigat să iasă, iar din camera a ieșit inculpatul. Acesta din urmă a aruncat banii pe jos, iar imediat au apărut și alți angajați ai hotelului care au anunțat poliția.

Fiind audiat, hoțul a spus că el a intrat în hotel cu intenția de a-și comanda ceva de mâncare de la restaurant, însă înainte a vrut să meargă până la toaletă. Doar că, a spus acesta, nu a găsit toaleta, a trecut de o ușă care avea deschiderea pe mijloc, după care a intrat pe un alt hol. Pe ușa aceea nu a observat să scrie că este interzisă intrarea în acea zonă, însă a observat un birou, ușa era deschisă fapt pentru care a intrat.

S-a uitat prin birou, iar dintr-un dulap aflat sub masa de birou a găsit o poșetă din care a sustras o sumă de bani. Întrucât s-a grăbit, nu şi-a dat seamă ce sumă de bani a sustras. A luat suma de bani și a plecat din birou și s-a întâlnit cu o doamnă care l-a oprit și l-a întrebat ce s-a întâmplat, ce caută acolo și l-a întrebat şi dacă i-a luat banii din poșetă. I-a recunoscut că i-a luat banii și a vrut să îi returneze, dar i-a scăpat pe jos. Ulterior, a fost condus pe hol unde erau și alți angajați, iar ulterior predat organelor de politie.

Fiind recidivist, individul a fost condamnat la doi ani și patru luni de închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.