Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

A vrut să conducă până în Anglia, fără permis. Când a fost prins, a început să inventeze minciuni

Un bărbat din Satu Mare a vrut să părăsească țara cu mașina, prezentându-se în vama Petea la volan, fără însă a avea permis de conducere. Când i s-a cerut permisul de conducere, a spus că l-a uitat acasă, după care a inventat tot felul de minciuni. Polițiști au aflat însă adevărul.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul a vrut să conducă până în Anglia, oprit în vama Petea pentru control, acesta a prezentat actele mașinii dar nu și permisul de conducere. La solicitarea de a prezenta şi permisul de conducere, bărbatul a precizat că nu poate să facă acest lucru deoarece l-a uitat acasă. Însă, din verificările efectuate în bazele de date a rezultat că nu există niciun permis de conducere pe numele său.

Ulterior, el a spus că în anul 2013 a locuit în Austria, unde şi-a obținut un permis de conducere, dar că l-a spălat din greșeală soția sa împreună cu hainele şi nu a mai putut să îl folosească. El a adăugat poveştii şi mai multe invenţii. A spus că a avut mai multe amenzi de circulație neachitate, şi de aceea nu a vrut să ceară un permis nou din Austria. După ce au făcut cercetări, poliţiştii au descoperit că el nu deținea niciun fel de permis de conducere eliberat nici în austria.

După un an de zile de încercări de a păcăli poliţia, el a fost trimis în judecată şi şi-a primit sentinţa: 1 an și 2 luni de închisoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.