Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Pompierii, eroi şi în timpul liber. Materiale de construcţii şi sobă pentru o familie săracă

Pompierii, eroi şi în timpul liber. Mai mulţi pompieri şi paramedici din Satu Mare s-au unit şi au achiziţionat materiale de construcţii şi o sobă pentru o familie săracă. Au cumpărat produsele de la un magazin de bricolaj şi le-au dus la familia necăjită.
🚨 Uniți în fapte bune !!! 💥Angajamentul pasional este aproape contagios, iar resursele și energia urmează întotdeauna determinării.
Nu e necesar să descriem această zi, nu e utilă nici amintirea cauzei deoarece azi am redat zâmbetul unui om și nu în ultimul rând ne-am regăsit pe noi uniți în fapte bune.
🧑‍🚒Mulțumim membrilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, care nu au neapărat mult timp liber, dar au o inimă mare !!!
🙏🇷🇴“, au transmis voluntarii de la Asociţia Turnul Pompierilor.

8 comentarii

  1. 3.14 Răspunde

    Tara asta e plina de eroi! Aici fiecare bugetar care isi face datoria e erou, cei care fura cu masina politiei sunt acasa, salariul merge. Si noi ceilalti, muritorii de rand, cei care nu am platit sa fim eroi, cand vom fi inaltati in functii eroice?

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Poate post mortem dar nu e sigur nici atunci. Vrednic trebuie să fii pentru asta! Plus alte niște condiții pe care nu ți le pot expune aici că nu e pentru orice muritor de rând. Încă nu ți-ai dat seama că în regnul bujetar sunt toți aleși pe sprânceană numai unul și unul, toți eroi specialiști? Nu? Că nici eu!😮😱🤮

  2. m Răspunde

    Noa cum se baga unii în seama!Măi primatelor, pompierii fac ceva, nu pentru ca sunt bugetari…O fac pentru ca au condiția de oameni!!!!Voi?Niște neisprăviți ai urbei cu nasul în punga de aurolac!Unde dracu, e ecarisajul?Va explic ce înseamnă ecarisaj…

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Cine e de vină că tu ai venit pe lume? Că exact pe speța lor aș putea povesti cum i-au mazilit tocmai ei pe unii dintre colegii lor. Nu chiar acum recent dar urât de tot. Așa că te rog frumos… Ai dreptate că ei de bine, de rău își fac treaba, dar …. Este și un mare dar. Și nu la cadou mă refeream.

  3. dorel Răspunde

    Moare lumea de ciudă ! Bugetari în sus bugetari în jos .Trebuia să învățați când v-o spus măicuța și ajungeați și voi bugetari .Dar voi mai bine ați umblat în cluburi .Se dau examene , se intră în școli militare ca să fii polițist ,pompier ,jandarm ,dar voi atâta puteți ,să muriți de ciudă !Puneți mâna și învățați !

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Nu moare nimeni. Unii nu au stomac pentru așa ceva. Îți spune unul foarte în temă. Și puiucul lui mamii să știi că am învățat. Chiar mai mult decâțt alții, mult mai mult. Dar prefer să-mi fac meseria și să nu lipesc afișe. Și era să uit! Să tot caut din 4 în 4 ani susținere politică că altfel risc să zbor cu tot cu competența mea!
      În Ungaria mult hulită este o structură dublă lșa bugetari. Sunt specialiștii care fac treaba și sunt cei politic care fac după doctrină și aranjează lucrările în ordine în fiuncție de ce se vrea. Dar atenție, cei nepolitici rămân! Așa că nu e ca la noi că auzi că sare nu știu care din barca penele în cea pesede sau usere sau oricare! Și nu trebuie să-ți cauți specialiști care sunt buni și politic pentru că acele lucruri nu se amestecă. De aia este că țara are o linie de dezvoltare pe care o urmărește și de aia ei au autostrăzi și noi NU! Nu-i aplaud să știi. Dar din ce se pare e mai bine ca la noi că noi schimbăm specialistul cu master și vechime 30 de ani inginer de la Ape ca să punem o parașută de fostă secretară-barmaniță în loc! Și nu e caz singular! În ța asta nu merită să înveți și să te implici profesional că ești măcelărit. Mai ales dacă nu accepți să semnezi la dictare.
      Și îmi spui și mie ce facultate au făcut băieții ăștia de la ISU că zici că au învățat de s-au rupt? Că au luat bac-ul????

  4. Johnny Dillinger Răspunde

    La școlile alea multe nu v-au învățat că spațiul se lasă după de semnul de punctuație și nu înainte?

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Nu-i contesta (in)competența dovedită că ăștia tot timpul au dreptate. Dacă nu altfel telefon la capitală și scot un OUG și gata problema rezolvată! 😱😱😱😱🤮🤮
      Prin exprimare numai demonstrează cât de mare dreptate am avut! Abundă sistemul cu astfel de suficienți, plin de aere care se cred buricul Pământului! Mai e puțin și aflăm că nu-i merităm pe ei să ne conducă! 🤮🤮
      Bineînțeles către prăpastie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.