Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Accident în județ. A derapat și s-a răsturnat cu mașina în șanț

La data de 13 decembrie, în jurul orelor 00.15, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe raza localității Negrești-Oaș, posibil cu victimă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 22 de ani, domiciliat în comuna Bixad, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe strada Ion Creangă din localitate, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, care era acoperit cu zăpadă și s-ar fi răsturnat în șanțul aflat la marginea părții carosabile.

În urma producerii accidentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. Unu Răspunde

    “Nu a adaptat viteza”!!!dar de faptul ca nu a curățat nimeni drumul nu zice nimic?!!!??!pt orice e de vina șoferul!!!

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Vouă repatriaților ad-hoc de sărbători nicicum nu este bine! Pentru că uite s-a dat! Voi veci nu sunteți de vină cu nimic! 🤢🤮😱
    Iarna nu a mai prins de aceasta dată nepregătite autoritățile locale, dar acest lucru nu înseamnă că nu există probleme.
    Un cetățean din Gherța ne-a contactat pentru a indica o problema întâlnită astăzi pe ruta Gherța – Turț. Pietrișul aruncat pe drum pentru a topi zăpadă este atât de mare încât face probleme tehnice mașinilor.
    „Nu putem sta în spatele unui alt autoturism, e jale. E atât de mare pietrișul aruncat pe drum, încât ne sparge parbrizul. Pe câțiva kilometri m-am ales cu trei puncte pe parbriz, care clar vor continua sa se extindă”, afirma satmareanul.

  3. Bucuresti Răspunde

    Sa mergeti in Austria.

  4. 3.14 Răspunde

    Ciudata lege. Vatamare corporala din culpa asupra…mea. Pot sa imi cer despagubiri? Hmm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.