Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Accident în Satu Mare: 4 mașini au fost avariate. Vinovat, un șofer rupt de beat

La data de 27 decembrie, în jurul orelor 22.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe strada Avram Iancu din municipiul Satu Mare, în care ar fi fost implicate mai multe autoturisme.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, un bărbat de 39 de ani, domiciliat în Satu Mare, ar fi condus un autoturism pe strada sus menționată și, pe fondul consumului de alcool, nu ar fi păstrat o distanță laterală suficientă față de un alt autoturism care se afla staționat la marginea părții carosabile, proiectându-l într-un copac.

În urma producerii impactului, autoturismul a intrat în coliziune cu încă două autoturisme, de asemenea staționate. Din evenimentul rutier, a rezultat avarierea celor patru autovehicule, fără a fi înregistrate victime.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: IPJ Satu Mare

6 comentarii

  1. Unguru civilizat Răspunde

    Diaspora e de vina

    • Gheorghe Răspunde

      Da bineînțeles ca doar ei o fi adus alcool in occidentul cel putred și rău,le-au dat să bea unora(blajini localnici iubitori de datini)care au umblat cu colindul,stropit cu muuult alcool și haleala la greu!!!Diaspora e vinovata și de TOATE celelalte nenorociri ce se întâmplă în românistan,inclusiv cele doua accidente mortale din Paulean si Gelu,după mintea unora care nu au nimic între urechi.

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Ai să vezi că de cum pleacă înapoi aceste accidente se vor rări clar ca și număr. Ca să vezi tu “coincidență”! Oare chiar așa o fi??? 😢😮😱😱😱
        Mulți concetățeni de-ai noștri reîntorși la sarmale și răcituri circulă de zici că nu au auzit de codul rutier! Eventual prin bancuri. Că începe totul cu nesemnalizarea schimbării direcției de mers. Mă gândesc că prin vest șoferii sunt telepatici și cel din spatele tău îți citește gândurile și știe ce vrei să faci în tigaia ta reșapată. Noi ăștia care am rămas acasă încă nu suntem telepatici. Încă.

        • Gheorghe Răspunde

          De aici….dacă ti-as arata camera mea de bord cum a înregistrat un jupan negru de satu mare care făcea pe nebunu,slalom,schimbări de banda fara sa semnalizeze nimic și aproape ca a luat din plin doi pietoni pe trecerea de pe Careiului,zona Crinul poate ca nu ai fi asa sigur ca,, inca”.Îl am pe camera cu numere de înmatriculare și tot tacâmul…..pot sa-ti dau și numărul mașinii ca să vezi că nu mint.

  2. Mih Răspunde

    Pentru ala cu numele-De aici intelege fiecare ce vrea-nu cumva erai tu ala care a circulat pe contrasens pe centura satmarului?

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Nu. Ăla erai fix tu după ce ți-a pornit careva mașina și a băgat-o într-a doua că nici să schimbi viteza nu ești în stare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.