Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

ANI: Primarul orașului Ardud, în conflict de interese

Primarul Ardudului, Ovidiu Duma, se află în conflict de interese, anunță Agenția Națională de Integritate. Potrivit ANI, edilul și-a numit fiica în funcția de asistent manager și a semnat un contract de furnizare produse încheiat de Primăria orașului Ardud.

Ce spune Agenția Națională de Integritate:

În perioada exercitării mandatelor de primar 2016-2020 și 2020-prezent:

– a emis o dispoziție prin care a numit-o pe fiica sa în funcția de asistent manager în cadrul unui proiect derulat de către Primăria Ardud, din exercitarea acestei funcții fiica încasând de la primărie, în intervalul aprilie 2020-ianuarie 2021, suma totală de13.750 lei .

– a semnat un contract de furnizare produse încheiat de Primăria Ardud cu asociația în cadrul căreia persoana evaluată deține calitatea de membru cooperator fondator, care a produs pentru respectiva asociație, în intervalul octombrie 2021 – martie 2022 ,un folos material în valoare totală de 21.955,5 Lei. Din profitul asociației, persoana evaluată beneficiază atât de recompensa prevăzută de art. 7, alin. (3), lit. c) din Legea nr. 1/2005 privind organizarea şi funcţionarea cooperaţiei, cât și de dividende conform art. 31, lit. d) din același act normativ.

Persoana evaluată a încălcat astfel prevederile art. 76, alin. (1)  și (2) din Legea nr. 161/2003coroborate cu prevederile art. 228, alin. (1), lit. (f), alin. (4) și (5) din O.U.G. nr. 57/2019.

Sursa: Agenția Națională de Integritate

 

7 comentarii

  1. Capricci Răspunde

    Asa ceva ! Nu pot sa cred. E ireal sa se-ntample asa ceva in Romania.
    Un edil, in afacere cu statul. Pur si simplu suntem socati !!!

  2. H&R Răspunde

    Asta nu-i cavaler?

  3. Eu Răspunde

    Chiar asa ! Nu-mi vine sa cred asa ceva! Primarul de Ardud? De la PNL? Prietenul lui Cosma Adrian? Asta este facatura,sigur va zic eu.Adisor ce zici? Nimic ,na doar este prietenul tau si antrale Cavaleriei.

  4. Sile Răspunde

    Demisia!!!!!Nepotisme si coruptie in politica!Mai votati PNL, PSD si USR

  5. John Doe Răspunde

    Ce surpriza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.