Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

Bărbaţi cu permise false, prinşi în Petea. Unul de Italia şi unul de Ucraina

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat la ieșirea din țară un cetățean român și unul ucrainean care au prezentat la controlul de frontieră permise de conducere fals, având însemnele autorităților italiene și ucrainene.

Vineri, 16 decembrie a.c., în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din România, un cetăţean român, în vârstă de 54 de ani. Acesta conducea un autoturism, marca Volkswagen, înmatriculat în România. La controlul de frontieră i-a fost solicitat și permisul de conducere, iar bărbatul a prezentat un permis aparent eliberat de către autoritățile din Italia. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că documentul este fals, întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic.

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.00, în același punct de trecere a frontierei s-a prezentat pentru a ieși din țară un cetățean ucrainean în vârstă de 40 de ani, conducând un autoturism marca Skoda, înmatriculat în Polonia. Bărbatul a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere apparent eliberat de către autoritățile din Ucraina. Polițiștii de frontieră au constatat, verificând documentul, că acesta nu este unul autentic.

În fiecare cauză în parte, polițiștii de frontieră sătmăreni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, urmând ca la final să fie dispuse măsurile legale ce se impun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.