Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Reapar contrabandiştii de ţigări prin vama Halmeu. Microbuz burduşit

Reapar contrabandiştii de ţigări prin vama Halmeu.Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit în aripa dreapta spate a unui autoturism cu care un român a vrut să intre în țară, peste 200 de pachete cu țigări. Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 5.000 de lei. Mașina a fost reținută până la plata amenzii.

Vineri, 16 decembrie a.c., în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în România, un cetățean român în vârstă de 37 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Opel, înmatriculat în România.

În baza analizei de risc, echipa comună formată din polițiștii de frontieră și lucrători vamali a efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse în aripa dreapta spate a autoturismului, cu scopul de a fi sustrase de la control, 218 pachete cu țigări, în valoare de 1.090 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost reținută, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în sumă de 5.000 de lei. Totodată, mașina a fost reținută până la plata amenzii.

3 comentarii

  1. Maci Laci Răspunde

    II APĂRĂ AMERICANII CĂ TRIMIT RACHETE HIMARS!!!

  2. H&R Răspunde

    Nu inteleg un lucru. Daca politistii de frontiera pleaca la pescuit, vor sa prinda numai pestisorii mici?

  3. Johanis Răspunde

    Ce va fute pe voi grija ,guvernul a dezincriminat contrabanda cu tigari pâna la 10000 de fire de (500) pachete asa ca puteți să âi roadeți carasu guvernului .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.