Ultima actualizare: azi, 21:58
Locale

Bătaie în Oaş din cauza unui teren. Un bărbat merge la închisoare

Bătaie în Oaş din cauza unui teren. Un bărbat a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare după ce a agresat de două ori un bărbat, pe fondul unor neînţelegeri legate de un teren.

Potrivit informaţiilor PortalSM, incidentele au avut loc în anii 2020 şi 2022, iar condamnarea a fost pronunţată vineri de către Judecătoria Negreşti Oaş.

Între cele două familii din localitatea Gherţa Mică a izbucnit un conflict după ce o familie ar fi vrut să cumpere o suprafaţă de teren.

Victima a declarat procurorilor că în anul 2020 efectua lucrări în curtea proprie iar la un moment dat agresorul a intrat peste el şi l-a bătut cu o coadă de lopată până când a căzut la pământ, având nevoie de îngrijiri medicale.

Scandalul a continuat, iar în primăvara acestui an agresorul a intrat din nou peste el şi cu un par l-a lovit peste cap. În tot acest timp, soţia agresorului l-a lovit şi ea peste coaste şi picioare.

Persoana agresată a depus plângere, iar după mai multe luni de proces agresorul şi-a aflat sentinţa, o pedeapsă de un an şi două luni de închisoare cu executare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.