Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Bătrână dată afară din cabinetul unui medic. “N-am timp, fac reţetele de ieri”

Bătrână dată afară din cabinetul unui medic. O femeie de 64 de ani din comuna Apa a fost prinsă de umăr şi scosă afară din cabinetul medicului de familie, la care mersese pentru un control.

Incidentul a avut loc în această dimineaţă, când femeia, pensionară cu răceală puternică, posibil bronşită, s-a prezentat la medicul de familie din localitate pentru ajutor.

După ce a intrat în cabinet, medicul a început să vocifereze pe un ton iritat, să spună că astăzi nu face consultaţii pentru că are de terminat reţetele de ieri. Ar fi împuns-o de umăr şi a scos-o efectiv afară.

Femeia a povestit familiei ce a păţit, iar când l-au sunat pe medic acesta la fel de iritat a spus că începând de astăzi bătrâna nu mai este pacienta sa.

Familia a declarat pentru PortalSM că va depune o plângere împotriva medicului la Colegiului Medicilor.

“Este inadmisibil ca un medic să se comporte aşa, să nu aibă 5 minute pentru consultul unui pacient. Nu a mers pentru reţete compensate, a mers pentru o problemă de sănătate. Vom depune plângere la Colegiul Medicilor. Nu este prima dacă când se comportă aşa”, au delcarat aparţinătorii.

 

4 comentarii

  1. Dorel Răspunde

    Cine este doctorul? Nu are nume?

    • România reală Răspunde

      Doctor Who. Ce mai contează? Oricum nu e doctor decât pe hârtie. dar câți doctori au practică deschisă în Apa? Unu-doi? Fă fifty-fifty sau întreabă un prieten și afli. Drept vorbind putea să facă asta și ziaristul lui pește prăjit.

  2. Isvan Răspunde

    Rusu Viorel

  3. Tercica Răspunde

    Fain doctor! Cred ca s-a exprimat greșit, adică: a vrut sa spună ca nu ia plocon (vezi doctorul de zile trecute ca model) numai ca a încurcat comenzile. Asta nu e doctor, e borfas!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.