Ultima actualizare: azi, 20:44

Publicitate

COMENZI. Platouri de Crăciun pregătite de bucătarii restaurantului Capricci

Restaurantul Capricci a pregătit o ofertă delicioasă de platouri pentru Crăciun! Reprezentanții restaurantului s-au gândit la toată lumea, astfel că sătmărenii pot comanda fie platouri tradiționale, fie platouri speciale sau vegetariene pentru cele trei zile de sărbătoare. 

Dacă nu ai timp sau nu îți face plăcere să gătești, bucătarii restaurantului Capricci o fac în locul tău! Cei ce preferă gustul tradițional de Crăciun pot alege platoul tradițional ce conține chiftele, șnițele și alte preparate specifice acestei sărbători. Gurmanzii cu gusturi alese s-ar plia perfect pe aromele Platoului de Crăciun ce conține rulade selecte și diverse combinații de gusturi și texturi moderne. Pe de altă parte, vegetarienii pot comanda platoul de post, ce își păstrează gustul specific Crăciunului, însă fără să conțină carne.

Indiferent de platourile alese, acestea vor fi proaspete și pregătite cu multă dăruire și profesionalism de bucătarii restaurantului. Tot ce trebuie să faci tu este să te hotărăști care s-ar potrivi mai bine pe masa ta de Crăciun, iar apoi să te bucuri de gusturile deosebite… fără bătăi de cap în bucătărie.

Lista platourilor: 

Platou de Crăciun – 50 lei/persoană
Platou tradițional – 50 lei/persoană
Platou de post – 40 lei/persoană
*Comandă minimă: 4 persoane
Comenzi și informații suplimentare la numărul de telefon: 0770 533 993