Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

VIDEO. Lacul Călinești inundă drumuri. Microbuz împotmolit, au intervenit pompierii

Lacul Călinești inundă drumuri. Microbuz împotmolit, au intervenit pompierii. Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș “, al județului Satu Mare, a fost alertat, în această dimineață, să intervină la evacuarea unei autoutilitare, marca Mercedes Sprinter, care a rămas impotmolita din cauza ieșirii barajului din matcă, a lacului Calinesti Oaș.

A intervenit Punctul de lucru Turț cu o Autospecială de stingere cu apă și spumă, cu 3 cadre militare și Serviciul SVSU Calinesti Oaș cu un buldo escavator cu cupă din dotarea primăriei.

La operațiunea de salvare a luat parte și primarul Birtoc Vasile Dinu. Cele 3 victime blocate în autoturism au fost evacuate fără a necesita îngrijiri medicale. Primăria Calinesti Oaș, atrage atenția participanților la trafic, de a respecta traseul drumurilor publice și a nu alege drumurile vicinale.

Un comentariu

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Așa ceva este inacceptabil! Trebuie amendat lacul! Ocupă așa de capul lui domeniul public, drumuri de acces? Cum își închipuie să facă asta? Nici lacurile nu mai sunt ce au fost odinioară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.