Ultima actualizare: ieri, 16:48

Locale

Contrabandistă din Satu Mare prinsă de polițiști, iertată de judecători

Contrabandistă din Satu Mare prinsă de polițiști, iertată de judecători. După luni de procese, o femeie din municipiul Carei ce făcea contrabandă cu țigări, a fost iertată de judecatori, dar a rămas fără cele 16 pachete de țigări găsite de polițiștii.

Potrivit informațiilor PortalSM, femeia ar fi cumpărat mai multe pachete de țigări de contrabandă, Compliment, din Satu Mare, urmând ca acestea să fie comercializate în piața din Carei.

Așadar, în data de 31.05.2019, femeia a fost prinsă cu 10 pachete de țigări marca “Compliment”, provenite din contrabandă, în piaţa Agroalimentară din Municipiul Carei. Câteva luni mai târziu, pe 30.07.2019, femeia a fost iar surprinsă de polițiști în piaţa Agroalimentară din Municipiul Carei. De această dată, a avut la ea, pentru comercializare, cantitatea de 6 pachete de țigări marca Compliment și 500 g de tutun măcinat provenit din contrabandă.

Fiind întrebată despre proveniența țigărilor și a tutunului, femeia a declarat că le-a obținut de la un bărbat din municipiul Satu Mare, precizând că nu cunoaște persoana respectivă.

Astfel, s-a aflat că din anul 2014, femeia a fost depistată, în piaţa Agroalimentară, de mai multe ori cu țigări de contrabandă asupra ei, încercând să le vândă trecătorilor.

Inculpata și-a recunoscut fapta și a scăpat de pedeapsă.

4 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Pentru 16 pachete de țigări… 🤣🤣🤣

  2. Adiel Răspunde

    Fratele lui Adi Cozma aduce baxuri in fiecare zi si e bine-merci

  3. Sile Răspunde

    Mai mari corupti ca politistii de frontiera nu trebuie! Le verifica careva averile? De unde au atatea case pe numele nevestelor si soacrelor?

  4. mara Răspunde

    Stiu unul de frontiera care a facut in BERCU case si le vinde!Din salar de politist?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.