Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO/VIDEO. Trei Moşi sperie Sătmarul. Umblă la “colindat” cu boxa şi “capra”

Trei Moşi sperie Sătmarul. Odată cu pregătirea pentru sărbătorile de iarnă au apărut și colindătorii din alte părţi ale ţării. Trei moşi şi “o capră” au făcut astăzi o gălăgie de nedescris cu o boxă la braț, stârnind furia locuitorilor din Carpaţi.

Patru bărbaţi “răspândesc” spiritul Crăciunului deranjând liniștea oamenilor. Aceștia colindă blocurile din oraș împreună cu o boxă, la care pun colinde la nivel maxim. Astfel de cazuri sunt tot mai des întâlnite în această perioadă şi în toate orașele din țară.

Nici mediul online nu este mai prejos, rețelele de socializare sunt pline de astfel de clipuri cu colindători care umbla cu boxa după ei.

Conform Legii 61 privind încălcarea unor norme de conviețuire socială, amenzile se încadrează între 200- 1.000 de lei, iar dacă liniștea este tulburată în perioada orelor de somn (22:00- 6:00) valoarea amenzilor crește, încadrându-se între 500- 1.500 de lei.

Aceste persoane profită într-un mod jignitor de ceea ce este tradiție pentru români. Astfel că în toată țara au apărut acești colindători moderni cu boxele la braț.

Sătmărenii nu s-au înghesuit să le dea bani. Au deschis geamurule de curiozitate să vadă ce se întâmplă, după care le-au închis la loc furioşi.

12 comentarii

  1. .???. Răspunde

    Cu asta intram in Schengen ?

  2. .... Răspunde

    Ba da grozav e subiectul asta cu schengen asta, mai ales ca uni nu rateaza nici o ocazie sa dea in Romania. Ba baietilor ca sunteti cativa pe PSM care nu aveti alceva mai bun de facut pana la urma voi realizati ca suntem toti in aceiasi oala????

  3. Nelu Răspunde

    CERSATORI ORIBILI

  4. H&R Răspunde

    3 Moși
    PSD PNL UDMR

  5. ion romanul Răspunde

    Nu vad mare diferenta intre astia si bisericile cu boxe afara. Macar ”colindatorii” astia sunt in tranzit.

  6. România reală Răspunde

    La cum cântă așa la bășcălie cu mâna în buzunare ăștia nici nuia nu merită. O fi trei derbedei care au zis că hai să încerce poate iese ceva bani de păcăneală de la fraieri.

    • .. Răspunde

      Păcălici trage concluzia, după care tragem apa …peste el.

      • ... Răspunde

        Mânca-te-ar covidul! Pe astea de unde le scoți? Nu ai ce face? Sau tu ești persoana în cauză? Că nu de alta dar jalnică e prestația!😱🤮🤢 Marș la vaccinare că te cheamă în arme Rafila!

  7. Vasile Surd Răspunde

    Era Iohannis care stă capră la austrieci

  8. Horty Răspunde

    Haraitule ai omis s-o treci pe capra de la usr!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.