Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Cum să profitați la maximum de un laptop de jocuri

Sunteți noul proprietar al unui PC sau laptop de jocuri, cum ar fi un Lenovo Legion 7, echipat cu AMD. Acesta este un laptop de gaming de top pentru entuziaștii care doresc jocuri de ultimă generație într-un format mobil. Laptopul alimentat cu RGB strigă gaming din toate punctele de vedere prin designul său bine gândit, de la luminile și capacele de taste din jur până la orificiile de ventilație și difuzoarele bine plasate.

Camera web 720p nu este grozavă, dar asta este ceva obișnuit pentru laptopurile de gaming, din păcate. Lenovo ar fi putut să meargă mai departe și să ofere laptopului un ecran cu o rezoluție mai bună, dar, din nou, acestea sunt nemulțumiri tipice care ar fi adăugat și prețul.

Deși laptopul devine foarte zgomotos în timpul utilizării practice, majoritatea laptopurilor de gaming puternice o fac la fel. De asemenea, Lenovo Legion 7 are tendința de a rula pe partea mai fierbinte. Atâta timp cât sunteți pregătit pentru asta (adică vă jucați pe o masă sau pe un birou, nu în poală), Legion este o alegere bună, mai ales dacă vă puteți permite să vă luați unul cu specificații high-end.

Vestea bună este că puteți începe imediat să folosiți acestlaptop. Lenovo dispune de un software care vă permite să vă configurați PC-ul. În acest articol, vă vom explica cum puteți utiliza rapid și ușor acest software.

Lenovo Vantage

Spre deosebire de un Lenovo IdeaPad, dacă doriți să începeți să folosiți imediat și la potențial maxim un Lenovo Legion, trebuie să descărcați software-ul și să alegeți setările corespunzătoare. Cu Lenovo Vantage, vă puteți personaliza PC-ul de jocuri după bunul plac. În plus, puteți actualiza driverele PC-ului dvs. și puteți verifica dacă există actualizări de sistem. Vă vom spune totul despre cele mai utile funcții ale acestui software.

Sfat 1: Descărcați Lenovo Vantage

Pentru a regla funcții precum iluminarea RGB în PC-ul de gaming Lenovo, aveți nevoie de aplicația Lenovo Vantage. Puteți descărca cu ușurință această aplicație pe PC-ul dvs. Vă vom explica cum să faceți acest lucru rapid.

  • Faceți clic pe logo-ul Windows din stânga jos în bara de activități și deschideți Microsoft Store.
  • Tastați „Lenovo Vantage” în bara de căutare din Microsoft Store.
  • Faceți clic pe pictograma Lenovo Vantage și faceți clic pe „Download” (Descărcare).
  • Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a descărca Lenovo Vantage pe PC-ul dumneavoastră.

Cu ajutorul software-ului Lenovo, vă puteți personaliza PC-ul de jocuri.

Sfat 2: Utilizați modul hibrid

Cu ajutorul modului hibrid de la Legion Edge, puteți comuta automat între modurile grafice. Această funcție comută între imaginile grafice atunci când luați notițe pentru școală sau când vă jucați, de exemplu. Datorită acestui lucru, bateria unui laptop Lenovo Legion durează mai mult. PC-ul oferă performanțe de top atunci când aveți nevoie și vă oferă o durată de viață mai lungă a bateriei atunci când nu aveți nevoie. Puteți activa modul hibrid prin glisarea comutatorului pe „ON” în meniul principal al Lenovo Vantage.

Sfatul 3: Folosiți funcția de overclock pentru hardware

Duceți rata de cadre a PC-ului dvs. Lenovo Legion la nivelul următor cu ajutorul funcțiilor avansate de overclock. Activați overclocking-ul pentru PC-ul și memoria RAM și nu veți mai experimenta lag-uri în timpul jocurilor. Datorită acestui lucru, veți fi mereu cu un pas înaintea adversarilor și nu veți mai putea da vina pe conexiune.

Puteți activa overclocking-ul pe PC-ul Lenovo prin intermediul Lenovo Vantage. Deschideți aplicația, faceți clic pe „Thermal Mode settings” (Setări mod termic) și activați overclocking-ul.

Sfat 3: Personalizați iluminarea RGB

Alegeți schema de culori a propriului PC de gaming. De la animații spațiale de lumină la efecte interactive, opțiunile de personalizare sunt infinite. Găsiți schema de culori perfectă pentru configurația dvs. de jocuri. Cu 16,8 milioane de culori din care puteți alege și diferite animații, puteți ajusta toată iluminarea de pe dispozitivul Lenovo în funcție de gusturile dvs. În meniul principal al Lenovo Vantage, puteți găsi antetul „RGB lighting” (Iluminare RGB). Aici, faceți clic pe roata dințată pentru a ajusta setările profilurilor RGB.

Sfat 4: Ajustați setările PC-ului

Cu Lenovo Vantage, puteți ajusta setările PC-ului dumneavoastră Lenovo Legion. Puteți determina puterea bateriei, puteți îmbunătăți securitatea WiFi-ului și puteți actualiza driverele PC-ului dumneavoastră. Software-ul înlocuiește aplicația Lenovo Settings.

În aplicație, veți găsi un meniu cu toate opțiunile pentru a vă modifica setările. Puteți folosi cursoarele pentru a decide ce funcții doriți să activați. Activați „încărcare puternică” și bateria se va încărca rapid. În același meniu, puteți activa securitatea WiFi în același mod și puteți ajusta setările.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.