Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Familie distrusă de alcool. Mama și copiii i-au aruncat băutura, el i-a bătut!

Un bărbat din județul Satu Mare și-a amenințat soția și copiii cu moartea după ce aceștia i-au aruncat băutura la gunoi, potrivit informațiilor PortalSM.

Bărbatul este consumator de alcool, fapt pe care l-a recunoscut și în fața judecătorilor. În momentul în care soția și copiii i-au aruncat alcoolul, în data de 22 decembrie, el i-a amenințat cu moartea și l-a lovit pe unul dintre copii. Bărbatul le-a spus polițiștilor că se simte provocat în momentul în care aceștia îi ascund sau aruncă sticlele cu alcool. Femeia și copiii au precizat că bărbatul are un comportament foarte urât atunci când bea.

După cearta din 22 decembrie, familia încearcă să obțină acum un ordin de protecție împotriva bărbatului. Acesta în nenumărate rânduri i-a amenințat cu moartea. Bărbatul nu este la prima abatere, el a fost sancționat de mai multe ori pentru lovituri și amenințări, însă femeia l-a iertat de fiecare dată.

Femeia a fost șantajată de mai multe ori, bărbatul având nepoți în cadrul Poliției. Aceștia ar fi ameninţat-o indirect să nu continue cu ordinul de protecţie şi să nu-i facă rău bărbatului. Femeia este decisă acum să obtină ordinul de protecție și acțiunea de divorț.

 

3 comentarii

  1. Fasz Răspunde

    Mai în glumă,mai în serios, a arunca la gunoi băutura unui bărbat este o faptă de o gravitate excepțională în oricare perioadă a anului! La mulți ani!

    • Jancsi Răspunde

      Eridi a bar bo Fasz !!!

    • Gheorghe Răspunde

      Fosico care barbat?Ala-i barbat,baliga nu cacat!Un nemernic care bea banii de alocatie,un iresponsabil care-si respecta,,statutul de betiv si matzu”mai mult decat proprii copii si nevasta!!??Trogloditu sa mearga la tzuhaus pentru rele tratamente aplicate minorului si nevestei.Sarmana femeie nu stie cum sa rezolve problema mai simplu si sigur,putina soricioaica in alcool si….gata.Zicea o femeie care avea unul din asta pe langa casa,,Mai bine curvar decat betiv,ca daca-i curvar inseamna ca mai primesc si io(stim noi ce) dar daca-i betiv primesc doar bataie”…aviz amatorilor.,,Fiecare pasare pe limba ei piere”zice un proverb si altul,,de pe caine nu scoti clisa si daca scoti nu-i de mancat”…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.