Ultima actualizare: azi, 16:25

Locale

FOTO. Accident în Cluj, după o şicanare. Trei maşini praf, un motor zburat

Accident în Cluj, după o şicanare în trafic. Trei maşini au fost distruse după ce doi şoferi s-au şocanat în trafic şi au încercat să se depăşească. totul s-a produs pe DN1 în Floreşti, lângă Cluj-Napoca, în jurul orei 0:40. Au fost implicate 3 autoturisme, un Golf 5, un Passat B6, şi un BMW X5.

Am fost depasit prin dreapta si stanga de cei cu Passat si BMW. Veneau dinspre Gilau. Eu aveam aprox 100 km/h inainte de intrare in Floresti si astia deduc peste 150. Se sicanau si mergeau la intimidare. Dupa ce am fost depasit la 5 10 secunde se intampla accidentul cu golf ul care venea dinspre Cluj”, ar afirmat soferul Golfului.

Ce spune Poliţia

“La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 00.25, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60, în localitatea Florești, anunța Politia Cluj.

Din primele informații, coliziunea s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate, respectiv un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, care se deplasa dinspre Cluj-Napoca, la km 486+777 m. ar fi efectuat un viraj la stânga, intrând în coliziune cu alte 2 autoturisme.

În urma impactului, atât conducătorul auto în vârstă de 28 de ani, cât și un alt conducător auto în vârstă de 25 de ani, au necesitat îngrijiri medicale.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.