Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Accident mortal în Dorolț! Bărbat spulberat de un microbuz

ACTUALIZARE. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului mortal  produs, astăzi dimineață, în localitatea Dorolț. Un bărbat în vârstă de 74 de ani, aflat pe o bicicletă, a fost spulberat de un microbuz pe trecerea de pietoni.

 Ce spune Poliția:

 ,,La data de 6 decembrie, polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că pe DN 19, în localitatea Dorolț ar fi avut loc un eveniment rutier, soldat cu o victimă.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 74 de ani, din aceeași localitate, în calitate de biciclist, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat, de 40 de ani, din județul Alba.

 În urma impactului a rezultat decesul biciclistului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, acestuia i s-au recoltat probe biologice de sânge, pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii.

 Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”.

Știrea inițială:

Accident mortal, astăzi, în localitatea Dorolț din județul Satu Mare. Un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani a fost spulberat de un microbuz pe trecerea de pietoni. Traficul în zonă a fost blocat.

,,Astăzi, la ora 10:17 Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare, a fost alertat să intervină la o persoană accidentată pe trecerea de pietoni de către un autoturism, in localitatea Dorolt. La locul intervenției s-a deplasat un echipaj EPA de tip SMURD B2. La sosirea echipajului medical, victima se afla în stop cardio-respirator. În sprijin a fost solicitat si elicopterul SMURD de la Jibou. Circumstanțele producerii accidentului vor fi stabilite de către organele competente”, a informat ISU Satu Mare.

Bărbatul a fost resuscitat la fața locului, însă, din păcate, a decedat.

FOTO: Adrian Bilanici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.