Ultima actualizare: ieri, 21:34

Locale

FOTO. Surpriză pentru sute de copii instituționalizați. Au sărbătorit și au primit multe cadouri

Sute de copii instituționalizați din județul Satu Mare au avut parte de multe bucurii, ieri seară, în ajunul Sfântului Nicolae. Au primit multe cadouri și au avut parte și de o petrecere cu totul și cu totul specială. Evenimentul a fost organizat de Asociația Eliezer.

,,Am încercat prin acest eveniment să aducem un zâmbet pe chipul acestor copii și să îi facem să se simtă ca într-o mare si minunată familie. Doresc ca evenimentul de azi, sa vă întărească încrederea că Asociația Eliezer va oferi permanent sprijin necondiționat tuturor celor aflați în nevoi, în special copiilor instituționalizați. Astfel, ziua de azi are o însemnătate mult mai mare pentru noi, cei prezenți aici, deoarece reprezintă în primul rând o sărbătoare a bucuriei, a speranței că dorințele chiar pot fi îndeplinite și a încrederii în bunătatea omului.

În pragul mult-așteptatei sărbători a Sfântului Nicolae, alegem să privim lumea prin ochii de copil, să simțim că visele pot deveni realitate și, totodată, să nu uităm că nu suntem singuri pe această lume, că nădejdea trebuie să existe mereu, iar binele ajunge la fiecare, mai devreme sau mai târziu. Dragi copii, noi suntem aici, în calitate de ajutoare ale Moșului pentru a vă da vești bune, care sperăm să vă aducă bucurie în suflete și zâmbete pe față. Sărbători fericite și pline de lumină vă dorim din suflet”, a fost mesajul transmis de cei de la Asociația Eliezer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.