Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

FOTO. Accident mortal în judeţul Satu Mare. Pieton spulberat pe şosea

Accident mortal în judeţul Satu Mare. Un accident soldat cu un pieton decedat a avut loc în urmă cu puţin timp în localitatea Păulian.

Potrivit informaţiilor PortalSM, un autoturism a lovit un pieton care se afla pe carosabil.

“La data de 27 decembrie a.c., în jurul orelor 18.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre faptul că, pe Drumul Național 19, în localitatea Păulian, s-ar fi produs un eveniment rutier. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o femeie de 55 de ani, aflându-se la volanul unui autoturism pe direcția Carei-Satu Mare, ar fi acroșat un bărbat de 48 de ani, domiciliat în comuna Boghiș care, în calitate de pieton, s-ar fi deplasat neregulementar pe partea carosabilă și nu purta îmbrăcăminte cu elementr fluorescent-reflectorizante. Din producerea accidentului rutier, a rezultat, din păcate, decesul pietonului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Satu Mare.

8 comentarii

  1. doi Răspunde

    mai cacat decedat vezi ca ai nenorocit viata unei persone fraiere tu si restu handicapatiilor care umblati asa pe strada ftva-n gura de retardati.

    • @doi Răspunde

      @doi, mai kkt! Si totusi unde sa mearga dak nicaieri nu e trotuar?

      • trei Răspunde

        Cred ca cu 15 lei se gasesc veste reflectorizante, dar se pare ca prefera sa se expuna riscului sa nu fie observat.

        • @doi Răspunde

          La ce viteză se circulă în localitate nu sunt sigur că ajunge. De ajutat ar ajuta dar dacă mașinile merg cu 90 la oră poți să tot ai și trei veste și presemnalizare ca la trecerea de cale ferată că tot degeaba.

          • patru

            Bun, atunci care-i solutia? Poate invatam ceva de la tine…

          • patru

            In afara de faptul ca daca esti nevoit sa circuli pe jos pe un drum public fara trotuar, normal ar fi sa te deplasezi pe marginea drumului in afara carosabilului (pe cat posibil) in sensul opus al circulatiei ca sa vezi masinile ce se deplaseaza spre tine…

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        Da aia n-au un primar care sa fie luat la intrebari, daca de secole el n-o putut face un trotuar?

  2. @doi Răspunde

    De acord @patru dar nici viteza cu care se circulă cam peste tot prin localitate nu ajută. Toți au partea lor de vină. Drumurile astea intens circulate nici nu ar trebui să traverseze localitățile. Pentru că nici localitatea nu câștigă din tranzit, ba din contră. Uite cum e la unguri. Peste tot drumul merge în câmp mai puțin aici în apropierea graniței și dacă vrei să te duci într-o localitate că ai treabă ai drumuri secundare care leagă localitatea de drumul principal. Nu e mare scofală, numai la noi vezi serpentine la șes printre case cum e la Livada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.