Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Un nou accident mortal în județ. Femeie lovită în plin de o mașină

Un nou accident mortal s-a produs, în această seară, în județul Satu Mare, după ce un pieton a fost spulberat de o mașină.

Accidentul s-a produs în localitatea Gelu din județul Satu Mare. Potrivit informațiilor PortalSM, o femeie, în vârstă de 59 de ani, s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului și a fost lovită în plin de un autoturism. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

“La data de 27 decembrie a.c., în jurul orelor 18.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, cu victimă, pe raza localității Gelu. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, un bărbat de 62 de ani, domiciliat în Satu Mare, în timp ce se afla la volanul unui autoturism în localitatea Gelu, ar fi acroșat o femeie de 59 de ani care, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis și fără a purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante.

Din nefericire, în urma producerii accidentului rutier, femeia a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Satu Mare.

Vom reveni cu detalii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.