Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

FOTO. Accident pe podul Golescu. Poliţia şi ambulanţa, la faţa locului!

Accident pe podul Golescu. Un accident rutier a avut loc în această dimineaţă, înainte de ora 8, pe podul Golescu din municipiul Satu Mare. Din primele informaţii, a avut loc un accident în lanţ în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz cu pasageri, care a ajuns în parapet.

La faţa locului au ajuns echipaje de poliţie şi o ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale.

“Astăzi, în jurul orei 07:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare, a fost alertat să intervină la un accident produs între 3 autovehicule pe podul Golescu din municipiul Satu Mare. La locul intervenției s-au deplasat din cadrul Inspectoratului, domnul Inspector șef cu o Autospecială de primă intervenție si comandă și un echipaj EPA de tip SMURD B2. In urma impactului 3 persoane au prezentat răni ușoare și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare”, a transmis ISU Satu Mare.

Traficul rutier s-a desfăşurat cu greutate.

Vom reveni cu detalii…

FOTO:GNV

6 comentarii

  1. Francisc Răspunde

    Pe ambele poduri au fost tamponari in lant in aceasta dimineata din cauza poleiului de pe carosabil !! De ce primaria Satu Mare n-a trimis in teren Florisalul sau firma care e responsabila cu materialul antiderapant??Toti cei implicati in aceste tamponari SA DEA IN JUDECATA primaria Satu Mare !!Politia Satu Mare de ce nu a sesizat firma responsabila cu antiderapantul ???

    • Sâcă Răspunde

      Este perioada în care cei responsabili ar trebui să fie cu ochi pe termometru , dar din păcate, pe zi ce trece devenim tot mai iresponsabili in atribuțiile pe care le avem față de cetățeni….

      • Francisc Răspunde

        Responsabilitate ?! Aici e vorba de iresponsabilitate ! Ii doare exact in cur pe gunoaiele pe care-i tinem prin primarii pe salarii de mii sau zeci de mii de lei lunar ! Ar trebui ca cei care au avut de suferit din cauza ca nu s-a dat cu material antiderapant sa-i dea in judecata pe dobitocii responsabili,iar pagubele sa le suporte din buzunarele proprii.

  2. Strâmbu Răspunde

    Sunt perfect de-acord cu cele scrise de #Golf.
    În primul rând este responsabilitatea șoferilor să se adapteze la condițiile de drum și de cele meteorologice.
    Dacă gândești precum cei de mai sus, înseamnă că eu las în seama autorizațiilor viața și integritatea mea cât și a semenilor mei, precizând că l-am lovit din cauza voastră. FALS!
    Greșit în primul rând TU ești cel neatent și prost la cap să accelerezi și să nu păstrezi o distantă optimă în asemenea condiții de drum și în al doilea rând al celor care îți asigura un drum mai sigur.

    • Francisc Răspunde

      Strambule,o masina a incercat sa evite o tamponare si a franat brusc pentru ca o alta masina a alunecat de pe un sens pe altul al podului si s-a tamponat cu doua masini care circulau regulamentar din sens invers.Deci trei masini implicate.O alta masina care a franat brusc,deci a patra masina,a reusit sa evite tamponarea insa a cincea masina care circula in spatele celei de-a patra a franat dar s-a dus ca sania vreo 10 metri din cauza poleiului tamponand-o din spate.Ce preventie sa mai aplici daca totul s-a petrecut in fractiune de secunda ??!!!Daca nu ar fi fost polei pe portiunea respectiva de pod nu se intampla accidentul,insa pe cei cu atributii ii doare exact in cur de cetatenii orasului si le-as imputa toata paguba produsa !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.