Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTO. Bunica Ana din Bixad a împlinit 100 de ani! La mulţi ani!

Bunica Ana din Bixad a împlinit 100 de ani. Ea a fost felicitată de către primarul comunei, Ioan Tătar, în numele comunităţii. Edilul i-a înmânat  o floare, o diplomă şi un tort.
“Putini dintre noi atingem venerabila vârstă de 100 de ani.Doamna Magurean Ana din Bixad trăiește de un secol in comunitatea noastră cu demnitate și respectarea obiceiurilor osenesti.Iubirea, înțelegerea și aprecierea vieții sunt secretele longevității ei.Merită toată prețuirea și respectul nostru.La multi ani cu sănătate și bucurii!
Un călduros: “LA MULȚI ANI FERICIȚI ȘI IMPLINITI !“ pentru cei care poartă numele Sfântului Nicolae”, a transmis primarul comunei Bixad, Ioan Tătar.

3 comentarii

  1. 😲😱🤔 Răspunde

    Doamnei Ana la mulți-mulți ani.
    Dar nu am să înțeleg niciodată când edilii (indiferent care) se afișează cu astfel de ocazii. De parcă ar avea ceva merit! Sau au făcut ceva? Cât de ieftini puteți fi de vă faceți publicitate pe seama pensionarilor. Singurul lucru ce mă bucură este că acești edili din cauza stilului de viață impus de ei înșiși mai mult ca sigur nu vor apuca această vârstă venerabilă. O întrebare doar. La 99 de ani felicitarea nu se pune????😱😱😱😵

  2. Norik Răspunde

    Gabor vezi cum trebuie s-a te costumezi si tu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.