Ultima actualizare: azi, 21:15

Locale

FOTO. Mai mulți pompieri din Satu Mare au donat lemne pentru familii nevoiașe

Mai mulți pompieri din Satu Mare au donat lemne pentru familii nevoiașe. Cu ajutorul fundației Turnul Pompierilor, cinci familii din județ au scăpat de grija lemelor pentru această iarnă. Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei și a Punctului de lucru Tășnad s-au unit, astăzi, în cadrul fundației Turnul Pompierilor pentru a face fapte bune.

Aceștia au oferit în această iarnă un mare sprijin pentru familiile neajutorate din Carei, Căuaș, Cean și Berveni.

“Ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alţii, rămâne pentru eternitate.” (Albert Einstein)

Într-o lume în care preocuparea pentru alții a devenit o raritate, mai sunt oameni simpli care se unesc în a aduce puțină lumină semenilor.

Astăzi a fost o zi plină de căldură și nu doar sufletească, astfel cinci familii nu vor avea grija lemnelor de foc pentru această iarnă.

Acțiunile s-au desfășurat pe raza localităților: Carei, Căuaș, Cean și Berveni, iar implicarea membrilor Fundației Turnul Pompierilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei și a Punctului de lucru Tășnad a fost deosebită.

Pe această cale le transmitem toată aprecierea noastră și le mulțumim că sprijină necondiționat comunitatea din care fac parte.

P.S. Ne dorim ca aceste fapte să nu se intersecteze strict în preajma sărbătorilor, iar spiritul Crăciunului să ne călăuzească pașii mereu …

Uniți în fapte bune nu doar de sărbători !!!” au transmis cei de la fundația Turnul Pompierilor în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.