Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Un sătmărean astupă gropile de pe un drum județean din Satu Mare

Un sătmărean s-a hotărât să astupe singur gropile de pe drumul județean Ardud – Gerăușa. El a spus că gropile reprezintă un real pericol pentru conducătorii auto, și cum autoritățile nu au luat măsuri, s-a hotărât să rezolve singur problema.

Bărbatul a luat o lopată, niște pământ, și s-a dus la fața locului pentru a astupa toate gropile de pe acel sector de drum. Deoarece gropile sunt și în număr mare, dar și adânci acestea reprezintă un pericol pentru șoferi. Participanții la trafic riscă atât avarierea autovehiculelor, cât și provocarea unui accident.

” Este plin de gropi foarte adânci, din cauza cărora se pot întâmpla accidente și daune automobilelor. Inclusiv viața elevilor care circulă cu microbuzul la școală este pusă în pericol…” a povestit un șofer.

În această perioadă din cauza ploilor, gropile sunt pline de apă, iar șoferii nu pot observa adâncimea acestora.

Șoferii cer ajutorul Consiliului Județean Satu Mare în vederea astupării gropilor de pe acest sector de drum.

 

6 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Inca o dovada a faptului ca avem o tara plina de oameni de treaba dar complet lipsita de oameni care sa-si faca treaba. Scoateti poza astuia, ca i-a ftte militzia o amenda de nu s-a vedea bine.

  2. altu fără bmw Răspunde

    Pe cât pariu că urmează să fie sancționat că a intervenit fără autorizație????? Că în țara asta toate sunt așa și de aia NU funcționează mai nimic.

  3. R Răspunde

    Conducere buna la Satu Mare nu-i asa?

    • 3.14 Răspunde

      Pe vremea lui coica a fost conducere buna, nu? Ala ne-a facut 5 poduri peste Somes, a construit autostrada pana in Mateszalka, a reabilitat toate drumurile din Satu Mare (cu exceptia rutei Ardud-Gerausa pe care l-a lasat actualei conduceri), a izolat 90% din blocurile din oras si… cate si mai cate!

      • radical 3,14 Răspunde

        Nu. Dar nici ce se face ici-colo pe lucrări publice nu e în ordine. Dacă acum conducerea este care este atunci aplaudăm ca niște copiii proști și acceptăm și prostiile, greșelile vizibile??? A se vedea lacul Cubic reînviat care trebuia de un an de zile predat sau terminalul de bus pe Botizului care de doi ani stă nefolosit! Atunci de ce s-a făcut?? Nu nu îți dai seama că dacă nu este un control și dacă oamenii nu sesizează că multe lucrări nu se fac bine sau cu jumătăți de măsură (las că-i bine și așa și mai rău să nu fie) atunci va fi mai bine? Pe naiba! Nu crezi că ne furăm căciula singuri așa? În primul rând cei care conduc aceste instituții ar trebui să ascultă ce spun oamenii și să audă doleanțele lor. Nu la acele întâlniri regizate în prag de alegeri mă refer ci la cele unde din când în când mai asculți ce spune omul de rând. Asta se cheamă gospodar al urbei. Nimeni nu îi obligă să fie primari/președinți de consiliu. Dacă s-au înhămat la asta nu au decât să facă cum trebuie! Iar dacă spunem că ceva nu e bine aia nu e din răutate ci este o observație constructivă. Pentru că uite mai peste tot în oraș unde se asfaltează nu reușesc să aducă capacele de canalizare pluvială la nivel și apa nu se scurge de pe șosea ci băltește! Asta cam peste tot! Ție îți place să fii stropit cu noroi? Că lucrările culmea au fost recepționate și cică sunt la cotă! De ai băltește apa,nu?😵🤢😱

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        Ce treaba avea Coica cu gropile alea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.