Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

FOTO. Româncă împușcată în Italia. Mister total în jurul cazului

Româncă împușcată în Italia. Georgeta Ancuța Pop: așa se numeste românca în vârstă de 43 de ani al cărei cadavru a fost găsit ieri după-amiaza într-o fermă din Contrada Returnella, în Belpasso (Catania), anunţă Gazeta Românească.

Cadavrul a fost găsit de muncitorii de la ferma pentru care lucra. Femeia nu răspundea la telefonul mobil și unii dintre colegii ei s-au dus la domiciliul ei, care se află în raza fermei, dar într-un loc izolat, găsind cadavrul. Femeia, despărțită de soț și cu o fiică în România, lucra ca muncitor la fermă.

Carabinierii companiei Paternò, consultați de Fanpage.it , păstrează cea mai mare confidențialitate asupra investigațiilor, coordonate de procurorul din Catania, Carmelo Zuccaro. Momentan, conform celor reieșite, încă nu există nimeni în registrul suspecților .

La locul crimei au intervenit ieri după-amiază militarii unității de anchetă a comandamentului provincial Etna. Anchetatorii au lucrat toată seara pentru a efectua constatările la fața locului, ascultând persoanele care au fost în contact cu victima pentru a încerca să identifice o pistă.

S-a dispus autopsia

Pe cadavrul Georgetei Ancuta Pop s-a dispus efectuarea autopsiei, cu speranta de a obtine in acest fel si alte elemente utile anchetei, care continua intr-un ritm rapid pentru aducerea criminalului in fata justitiei. Anchetatorii sapă și în cercul de cunoștințe al femeii.

Georgeta a fost ucisă folosind o pușcă de vânătoare încărcată cu alice. Nu au apărut elemente care să sugereze o tentativă de tâlhărie care s-a încheiat tragic, iar urma unei infracțiuni survenite în familie a fost imediat înlăturată, fostul soț s-a întors în România în urmă cu câțiva ani împreună cu fiica sa și, prin urmare, se află în posesia unui alibi de fier.

5 comentarii

  1. Hannibal Răspunde

    Asa se distrug familiile din RO. Suntem obligati sa plecam in strainatate , sa fim jobagii Europei.

    • România reală Răspunde

      Și ce ne mai și place să-i spălăm pe fund pe boșorogi! Apoi acasă ne dăm patroni sau lucrăm în construcții! Asta e nivelul intelectual, nu mă mir. În țara asta sunt mai mult de o grămadă de locuri de uncă disponibile. Corect, patronii plătesc prost dar după câțiva ani dacă faci economii ai putea deschide o afacere. Dar nu, toți ăștia pun turnuri și turnulețe, fac Daciadă și concurează între ei cine are termopane sau mașini mai scumpe. Bineînțeles niciodată nu vor fi mulțumiți pentru că noțiunea asta nu există la ei. Păcat de tineretul care face naveta și mulți poate nici nu se vor mai întoarce. Nu ar fi problemă dacă ar fi câteva mii dar vorbim de milioane de oameni deja! Plecăm ca să fim slugi și lăsăm acasă totul în voia Domnului. Dezgustător.

  2. Anghel Răspunde

    U.E a acceptat ca și membru România pt forța de muncă ieftină și pt resursele ei naturale.
    Asa de ziua națională k mândrie: s-a vândut țara și…. implicit cetățenii români

  3. Satmarean 1 Răspunde

    @Hannibal. Nu ii obliga nimeni sa mearga. Fiecare isi alege drumul in viata.

  4. H&R Răspunde

    Acolo te împușcă, aici te înjunghie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.