Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Patiseria Victorina își deschide porțile. Sătmărenii, invitați să deguste bunătăți

Victorina Matveev, una dintre cele mai importante concurente din sezonul 9 Chefi la Cuțite, care i-a impresionat pe cei trei chefi cu preparatele ei colorate, gustoase și așezate cu grijă în farfurie, vine acum să își prezinte creațiile spectaculoase în fața tuturor sătmărenilor. După ce a acumulat o experiență vastă în arta culinară, Victorina s-a hotărât să își deschidă o patiserie și să le dea ocazia oamenilor să guste din preparate desprinse din reviste.

Patiseria Victorina își va deschide porțile în acest weekend, iar la marea deschidere sunt invitați toți sătmărenii care își doresc să deguste preparate duse la un cu totul alt nivel. Victorina este pregătită să cucerească inimile și papilele gustative ale tuturor celor care vor călca pragul patiseriei și promite să-i facă să se reîntoarcă mereu când vor avea nevoie de magie în farfurie.

De la deserturi spectaculoase și torturi lucrate cu multă migală, până la tarte colorate și prăjituri cu gusturi dintre cele mai fine, Patiseria Victorina este locul unde dulcele iese din tipar și este dus într-o zonă de lux. Mai mult decât atât, cea care a reușit să-i cucerească pe cei mai pretențioși chefi bucătari din România le va pregăti gurmanzilor și platouri cu diferite specialități culinare: Platoul regelui, salată rusească sau platoul Chefi la cuțite sunt doar câteva dintre delicatesele care fac parte din lista generoasă a preparatelor sărate.

Marea deschidere a Patiseriei Victorina va avea loc în acest sfârșit de săptămână, sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 13.00, în municipiul Satu Mare, strada Mihai Viteazu, nr. 12.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.