Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Șoferul beat care s-a răsturnat cu TIR-ul după ce a adormit, scapă cu amendă penală

Un șofer de tir sârb, în vârsta de 67 de ani, a scăpat cu amendă penală după ce a adormit beat la volan. Acesta s-a răsturnat pe raza județului Satu Mare, lângă Botiz. Sentinţa a fost dată săptămâna trecută

Accidentul a avut loc în data de 19.04.2021, în jurul orei 23.20, lângă Botiz. Potrivit informațiilor PortalSM, șoferul a început cursa în data de 17.04.2021. ajuns în vama Halmeu, acesta a fost nevoit să aștepte până în data de 19.04.2021 pentru a continua cursa.

Înainte de continuarea cursei, bărbatul a consumat 2-3 sticle de bere, urmând ca la ora 22.30, după verificarea mărfii, acesta să continue cursa. Bărbatul s-a îndreptat spre vama Moravița, iar la ieşirea din Botiz spre Satu Mare a ațipit la volan, a lovit un indicator şi s-a oprit în șanțul din partea dreaptă, fără să sufere leziuni.

Un alt șofer a observat camionul, a verificat dacă șoferul este bine, după care a sunat la 112. Pompieri au fost solicitaţi să scoată şoferul, întrucât acesta nu putea să iasă din cabină.

Din probele de sânge rezultă că acesta a avut o concentrație de 1,32 g/l alcool pur în sânge.

După un an de procese, bărbatul a fost condamnat la o amendă penală în valoare de 3.600 de lei.

3 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Pedeapsa exemplara ….
    Pe cand il putem revedea prin Satmar??

  2. altu fără bmw Răspunde

    Și te mai miri că pedepsele nu sunt destul de prohibitive? Că ce a învățat de aici omul? Că poate scăpa așa ieftin? Nu-i bai parcă și văd că se va perfecționa într-ale accidentului și va face treburi și mai grozave! Dacă șoferul nu realizează gravitatea faptelor cine ar trebui să-l tragă de mânecă și să-l mai domolească? Nu rutiera și în final sentința? Că din ce se pare toți dorm în papuci și caută scuze la vinovat apoi când face una groasă gen șoferul ăla beat pe pod în Ovidiu – CT care a omorât trei persoane absolut nevinovate să ne revoltăm. Dar și revolta ține câteva minute. Fiecare pentru el, asta este lozinca? Cât aveți AMR pentru pensia specială???😱😱😲😲🤢

  3. altu fără bmw Răspunde

    Și încă atât că de la 2-3 beri nu faci alcoolemie atâta, numai dacă ești o subțirică blondă de 40 de kg. A stat 2 zile la Halmeu și s-a cinstit probabil ca tot omul. Apoi 100% s-a urcat beat mangă la volan ca un șofer de TIR care se respectă și de la Halmeu până la Botiz în cele 30-40 de minute cât a făcut a adormit! Asta e schema. Dacă omora în cursa asta kamikaze pe cineva ne mai ceream și scuze față de el? Întreb și eu așa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.