Ultima actualizare: azi, 11:14

Locale

FOTO. Vasile Lup şi-a lansat cartea “Copilul descult al pantofarului”. Sute de persoane la eveniment!

Luni, 19 decembrie 2022, cartea “Copilul desculț al pantofarului” a lui Vasile Lup a văzut lumina tiparului și s-a bucurat de o lansare cu sala plină. Seara a fost una incendiară.

La eveniment au participat aproximativ 200 de persoane, atât sătmăreni cât și cetățeni din diferite părți ale țării, Baia Mare, Zalău, Bistrița și Arad. Lansarea s-a desfășurat la Restaurantul Veneția, pe parcursul a trei ore.

Vasile Lup a ținut un discurs și a reușit să-i binedispună pe spectatori cu umorul său, i-a emoționat până la lacrimi cu povestea sa de viață și i-a motivat prin experiența sa.

Evenimentul a fost organizat și săvârșit până la cel mai mic detaliu. Încă de la intrare, muzica elegantă de pian și vioară iți mângâia sufletul, te purta într-o lume interioară proprie și te pregătea pentru ceea ce urma. Șampanie de la intrare, mesele aranjate, lumânările în sfeșnice elegante și orchestra live, toate contribuiau la imaginea unui cadru ca de poveste.

Cartea “Copilul desculț al pantofarului” a fost vândută cu peste 150 de exemplare pe loc, împreună cu autograful noului autor lansat pe piață.

23 comentarii

  1. Nicoleta Răspunde

    Bravo, dar cine ia scrus cartea? Ca el nu stie lega 3 cuvinte fara sa greseasca. Poate si deaia ca are 10 clase parca. Felicitări pt realizări

  2. Calin D. Răspunde

    Am fost prezent.
    A fost frumos.
    Noi care il cunoaștem si îi stim trecutul de la afacerile cu terenuri, pana la toate afacerile pe care le-a bagat in faliment, ne-am amuzat nitel.
    Mama a zis ca nu credea ca este asa un mincinos Vasi asta 😅 baiat bun.
    Ii place sa se laude cu avere.
    Povesti de genu pe care le- am auzit luni sant cu sutele, nimic nou. Bravos

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Si va veni vremea cand cei acum prezenti vor nega si faptul ca au fost acolo. E un mare zerooooo.

    • Vasile Lup Răspunde

      Cuvintele astea urâte, răutăcioase și ieftine, vorbesc mai mult despre tine decât despre mine! Multă sănătate ție și familiei tale🙏 🤗

  3. Mae Răspunde

    Felicitări (un prieten ) și dacă nu mai invitat !!!

  4. Am citit carte Răspunde

    Am citit cartea. Interesantă pe alocuri, totusi am ramas cu un gust amar cum i-ai defaimat pe parintii tai care ti-au dat viata, chiar daca ei au gresit. Defaimat elegant! Nu cred ca tatal tău este mandru de acea carte. Totusi succes! Poate la urmatoarea carte iei in considerare mai multe elemente care sau la baza unei carti de succes. Bafta. Cu stima Titi, prietenul tau.

    • Vasile Răspunde

      As vrea te rog o poza cu pagina unde mi-am defăimat părinții🙏 te roooggg

      • Carcotas Răspunde

        Cum ai reușit să-ți faci atâția dușmani? Pari inofensiv. Te-ai înconjurat de lichele? Mai scrie o carte despre ei!

        • c-block Răspunde

          La faza aia cu “ieftin” hai să nu intrăm mai bine în detalii. Hai să nu încercăm să deslușim în public calculul politicianist practicat din spatele împărțelii mâncării la cei nevoiași la “Lupoaică”. Că poate află toți ce a fost de fapt la baza socotelii! Bine toarăș? Lumea asta ar fi infinit mai bună fără astfel de slavatori ai lumii autoproclamați și care de fapt urmăresc altceva foarte pământean. Adică bani și putere. Deci, te rog frumos.

  5. bigbrother Răspunde

    Citesc comentariile și reacțiile. Doar atât aș remarca că dacă “autorul” acestui virtual manuscris iepocal de la Satu Mare se coboară până acolo încât se ceartă pe acest site cu cei care nu sunt de acord cu punctul său de vedere cred că spune totul despre el.
    Prin prezenta îi sugerez dacă se crede așa telectual să vizioneze filmul “Tânărul Merlin”. La un moment dat spre final spune una din vrăjitoarele druide că atunci a început să le pălească puterea când oamenii au încetat să le mai pomenească. Nu știu dacă înțelege paralela.

  6. c-block Răspunde

    @Carcotas, dacă cineva nu este de acord cu tine atunci îți este dușman? Tu ai auzit de Iosif Visarionovici Djugașvili? Că el a enunțata asta acum mulți ani!

  7. Rodica Răspunde

    Dacă ai o pizzerie te face un om de afaceri și de succes e ciudat eu nu am o treabă cu Vasile doar l am intrebat o dată dacă face acte de caritate și bine face de ce trebuie să strige in gura mare să stie toți. Stie el ce mi-a răspuns. Sănătate.

    • Romanistan citizen Răspunde

      @Rodica. Se crede amuzant, haios dar e doar un ambalaj iar ce este pe interior lasă mult de dorit calitativ. Săracu băiat că se vedea candidat la postul de primar și nu i-a ieșit pasiența. Imagine, imagine și totul este doar o socoteală. Ce uită e că nu-și poate depăși condiția. Că vezi Doamne la concepere s-a “lucrat” cu materialul clientului. Deci unde nu este nu ai de unde a cere. Vorba aia, într-o societate normală cu astfel de indivizi poți face baraj pe râu atâția sunt. La noi e mai greu că avem așa o societate semidoctă și mulți se lasă ușor de prostit. Trebuie numai niște baloane colorate, două glume și gata decorul ca în cazul de față. Vă vindeți ieftin oamenilor care ați fost de față.

  8. Farkas Laszlo Răspunde

    Multa suferinta poate sa provoace succesul cuiva… Măh, lăbarilor : Vasile chiar si-a depasit conditia si a ales sa-si spuna povestea. Chiar daca ar fi fost muncitor la salubrizare – tot ar fi fost de admirat. Chiar e greu de inghitit faptul ca a reusit in viata, ramanand un om bun? Afacerile vin si pleaca dar omul are o familie frumoasa, cu 3 copii minunati. Si o bunaciune de sotie de care n-o sa aveti niciodata. Poate, ocazional, pe bani. Multi.
    Vasile, lasa-i in mizeria lor, sa comenteze cat vor… Tu ai drumul tau…

    • comentator Răspunde

      Momentul penibil în care cineva își maghiarizează numele doar că se suțină singur. Tu nu sărbătorești mâine? Nu ai ce face? Numai întreb. Că în afară de mâna aia de oameni restul e lămurit bde tine. 😱😱😱😮🤮

    • Vasile Lup Răspunde

      🙏🙏🙏

  9. Vasile Lup Răspunde

    Bravo Farkas 🙏 ce bine ai punctat! Niște oameni care SIGUR nu au realizat nimic in viața lor, SIGUR sunt necasatariti și NU SUPORTĂ să vadă o familie frumoasa cu o relație FANTASTICĂ de 26 de ani cu o fostă Miss Satu Mare Ei nu acceptă ideea ca după un seminar de 3 ore am fost aplaudat in picioare de aproximativ 200 de persoane și am vândut peste 100 de cărți. Ei se leagă că nu am pus virgulă nu știu unde, că nu știu lega 2 cuvinte etc…
    Culmea:
    Nu știu scrie—- DAR AM O CARTE DE SUCCES
    Nu știu vorbi—-DAR AM FOST APLAUDAT IN PICIOARE DUPĂ 3 ORE DE VORBIT
    Nu e un MISTER???

    • c-block Răspunde

      Te las să te complaci în impresia asta. Nu auzi oricum decât aplauzele. Dacă nu accepți alte păreri atunci ai probleme serioase. Nu crezi că de aia ți-au dat flit știi tu cine?

      • George Răspunde

        Din păcate, asta e nivelul. Social media este mediul unde orice nulitate poate spune / promova orice. Ceea ce ma mira este stăruință “vedetelor” de pe internet în a se complace în ridicol. Individul este chiar frustrat ca nu-l baga în seama cine ar vrea el sa-l bage, dar niciodată nu o sa-și poată depăși condiția fiindcă de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere. Nu comentez periplul lui prin lumea afacerilor deoarece cei ce au avut de-a face cu el si-au dat seama repede ce caracter are. Ceea ce este cu adevărat de speriat este nivelul la care a ajuns societatea, în general.

        • karma kameleon Răspunde

          @George. Și știi când mă gândesc că deja se vedea primar la Satu Mare mă trec toate frisoanele! Că de aia dădea și mâncarea ca să-și facă votanți. Totuși este speranță pentru că vezi și Papici s-a lansat tot așa și pe social media că se credea că ajunge deputat independent. Constat că oamenii totuși își dau seama cu cine stau de față.
          Acest “eveniment” a fost un fel de a da cu tămâie în dânsul. Respectivul nu poate trăi fără a se scălda în aplauze și laude, fără atenție și lingușeli. Uită anumite lucruri intenționat, de fapt are memorie selectivă și știe ori cunoaște doar ce îi convine. Dar nu o să stau să îl educ acum că e clar târziu deja pentru asta. Recomandare pentru alții. Ocoliți-l pentru că numai se folosește de voi. E un fel de canibal energetic cum spun ăștia care vor să vă păcălească cu karma sau alte vrăjeli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.