Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO/VIDEO. Accident pe Lucian Blaga. Doi pietoni loviți pe ”zebră” de un șofer băut

Accident în municipiul Satu Mare, după ce doi pietoni au fost loviți pe trecerea de pietoni de un șofer băut. Accidentul s-a produs astăzi după-masă, miercuri, 21 decembrie.

Potrivit informațiilor PortalSM, un șofer care consumase băuturi alcoolice a lovit în plin două persoane pe trecerea de pietoni, pe bulevardul Lucian Blaga. Victimele sunt un bărbat și o femeie.

La fața locului au intervenit echipaje de poliție, precum și un echipaj SMURD. După testarea cu aparatul alcooltest s-a constat că șoferul avea o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

15 comentarii

  1. Lili Răspunde

    2 ani cu suspendare si peste vreo 3 zburda din nou pe sosele.

    • schengen Răspunde

      @Lili, dacă e cu supendare atunci nici nu-l închide. Pomenești că în timp scurt (depinde de …) va zburda din nou. Apoi să nu ne trezim că va cere și despăgubiri la urmă! Că în țara asta borfașul este protejat iar cetățeanul onest dacă pățește ceva atunci li se zice că ala le trebuie și că de ce nu s-au protejat mai bine! Lume cu dosul în sus. Și mai vrem în lumea civilizată? Cu cine?

  2. R Răspunde

    Junglă domnule junglă Satu Mare ce-l mai prapadit oras din Romania

  3. H&R Răspunde

    Propun o lege sau un OUG , că-i la modă, ca “șoherii” care bea alcool înainte sau în timpul șofatului să pună o sticlă de bere/vin/tărie pe vehicul, ca un girofar, să știm să ne ferim din timp.

  4. altu fără bmw Răspunde

    @H&R, glumești-glumești dar 0,80 nu e valoare de colea! Asta nu e o bere-două ci ceva porție mai zdravănă de cine știe ce și cât! Ăștia care fac accident beți la volan trebuie să fie lăsați măcar o perioadă măsurată în ani fără permis. Așa dacă e la prima abatere și știe șmenurile poate rămâne maxim cu condamnare cu suspendare. Și ce am rezolvat cu asta? Că de învățat nu învață nimic și nu se potolește până nu duce fapta la îndeplinire data viitoare. Cel puțin un an fără permis la ăștia. Chiar așa de greu de scos vorba ta un OUG în acest sens?

    • H&R Răspunde

      Sigur ca era ironie.
      Eu zic asa: daca te prind cu alcool, peste 2 beri pana la 5 beri, 3 luni pieton, peste, 6 luni pieton. Accident, indiferent cine-i vinovat, 2 ani pieton, accident cu vatamari corporale, 5 ani pieton, accident mortal/fatal p, pe viata pieton. Si cu asta basta. Te razgandesti de 10 ori bei sau conduci.

      • altu fără bmw Răspunde

        👍

      • Nha Răspunde

        Din pacate deja tot mai multi nici nu se obosesc sa mai obtina permis de conducere si se cred mari artisti la volan, asa ca, consider masura de a ramane fara permis ineficienta. Amenzi penale de la 5000 de euro pana la puscarie 10 ani le-as da!

  5. Gheorghe Răspunde

    Oare cine o fi șoferul?Ma mir ca nu au început unii sa învinovățesc diaspora și pentru acest accident!!…și celelalte care vor urma.
    Zace atâta ură și răutate în inimile unora încât se formează,, valuri de ură”care dau pe afară încercând sa inunde totul.

    • altu fără bmw Răspunde

      Pentru că mulți au văzut transmisiunea live de după accident și se vedea că mașina e cu număr de Satu Mare. Probabil de aia. Dar nu te supăra cei care spun ce zici tu cam au dreptate. Sau tu mai bine nici nu circuli cu mașina zilele astea?

  6. Mihaita Piticu' Răspunde

    Tara asta ii o gluma…..Deci m-am saturat…..Ala din Vaslui injunghie mortal un coleg de munca si ii cercetat in libertate…..Ai de plm….O innebunit lumea

    • Romanistan citizen Răspunde

      Eu de mult am scris că în țara asta forma de guvernământ este anarchia constituțională. Iar autoritățile văd că insistă și insistă ca să demonstreze cât de mare dreptate am!😱🤮😠
      Astea toate se întâmplă că dacă conduci beat și faci accident ai șanse mari să scapi. Vezi cazul fetiței de 13 ani (Karina parcă o chema) omorâtă pe trecerea de pietoni pe str. Păulești de un puștan. Dacă ar fi închis măcar o lună la zdup și ar arunca cheia, ținut așa pe sec o lună pe pită uscată și apă chiară până se calmează altfel s-ar pune problema. Dar la noi hoțul are drepturi și tu dacă te aperi poți fi acuzat de vătămare. Că am auzit și din astea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.