Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

FOTO/VIDEO. Peste 100 de voluntari alături de pompierii din Satu Mare. Felicitaţi de ziua lor

Peste 100 de tineri voluntari sătmăreni au ales să rămână alături de pompierii din Satu Mare după ce au urmat programul “Salvator din pasiune”. La sediul ISU Satu Mare a fost celebrată astăzi Ziua Internațională a Voluntariatului.

“Voluntariatul însuflețește cele mai nobile aspirații ale omenirii, pacea, dreptatea, oportunitatea, siguranța și justiția pentru toate persoanele”, a spus Buzduga Sergiu, inspectorul șef ISU Satu Mare.

Programul “Salvator din pasiune” a pregătit 221 de persoane din anul 2018 până în prezent. Dintre acestea, 105 voluntari au ales să rămână alături de pompierii militari sătmăreni.

Prin programul de voluntariat “ Salvator din pasiune”, voluntarii au susținut 3403 de intervenții desfășurate alături de echipajele de paramedicii din autospecială SMURD B2 și 173 de acțiuni de informare preventivă și umanitare.

În cadrul evenimentului au participat peste 40 de tineri implicați care au realizat trei serii de exerciții demonstrative, desfășurate pe platoul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, două demonstrații de stingere a focului şi una de primul ajutor și transportarea unei persoane accidentate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.