Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

FOTO/VIDEO. Peste 20 de campioni naționali la pescuit în Satu Mare

Asociația sportivă “Clubul de Pescuit Transilvania” Satu Mare a premiat, în cadrul festivității de încheiere de an, 21 de pescari ce au obținut locul 1, 2 și 3 atât la concursuri naționale, cât și concursuri internaționale.

Pescarii care au obținut locul 1, 2 sau 3 în decursul anului 2022 au primit din partea asociației plachete în semn de apreciere.

” Acest an este specific din cauza faptului că în acest an am început să participam la campionate naționale oficiale, care sunt organizate de Federația Romana de Pescuit Sportiv…

Am vrea să promovam și am vrea să ne focusăm pe viitor pentru a promova și în cadrul juniorilor, a tinerilor care doresc să pescuiască. Să fie pe direcția asta, de sport de performanta în ceea ce privește pescuitul sportiv”, a spus Peter Micula, președintele asociației CPTSM.

Asociația sportivă „Clubul de Pescuit Transilvania” Satu Mare a fost înființată în anul 2018, până în prezent asociația este reprezentată de peste 70 de pescari din județ.

Campionatul național de Pescuit ramura FEEDER:

Loc 1 –  Poți Gheorghe

Loc 2 – Dărăbani Alexandru

Loc 3 – Nagy Mihaly

Campionatul național de Pescuit ramura CASTING:

Loc 1 – Niște Gheorghe

Loc 2 – Buic Paul

Campionatul național de Pescuit ramura CRAP:

Locul 3 a fost obținut de trei echipe din Satu Mare: Szentkiraly Attila, Nemeti Zoltan, Botoș Daniel, Tompoș Istvan, Szabo Dull Daniel, Szucs Lorand.

2 comentarii

  1. Moca Erzsi Răspunde

    Hohohorgaszu Szabo Dull Dani e cumva ala care si-a dat afara matusa din casa, si acum umbla de mana cu Erika prin tribunale?

  2. Lochli M. Răspunde

    Dada, acela e. Nici pe el nu il mai satura nimeni de case, ca si pe parvenita de Erika.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.