Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

RĂZBUNARE. Românii încep boicotul firmelor austriece

Românii au început boicotul firmelor austriece după ce Austria a votat împotriva aderării României în spațiul Schengen. 

Primarul comunei Călinești-Oaș a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care anunță că le va cere angajaților primăriei să renunțe la conturile Raiffeisen Bank și să evite alimentarea cu carburanți de la stațiile OMV.

„Dragi Români, din nou umiliți! Începând de mâine, voi cere angajaților primăriei sa renunțe le conturile Raiffeisen Bank și voi recomanda tuturor sa evite alimentarea cu carburanți de la stațiile OMV”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.
Mai mulți români au făcut liste cu brandurile austriece pe care să le evite de acum încolo.

Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne a respins joi aderarea Bulgariei şi României la spaţiul Schengen, două voturi fiind împotrivă, în condiţiile în care era nevoie de unanimitate.

Dintre cele 27 de ţări membre UE, Austria şi Olanda au votat împotrivă, cea din urmă menţionând că se opune doar aderării Bulgariei, conform unor surse concordante de la Bruxelles, care afirmă însă că discuţiile continuă pe tema aderării României şi Bulgariei.

 

50 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    Ar fi o solutie. Dar sunt prea comozi romanii pentru asta:))

    • Just Răspunde

      Acum ce sa facă romanii, care mai au de platit 10-20 de ani rate la banci austriece, nu pot pleca la alta….

  2. Moore PNL & PSD Răspunde

    Câți cetățeni ai comunei sunt plecați la muncă Austria?
    Să boicotam politicienii de kkt pe care i-am trimis în parlament și care au făcut prăpăd legile justiției!

  3. H&R Răspunde

    Orice miracol tine 3 zile. Restu-i pam-pam.

  4. Vlad Tepes Răspunde

    Indemn toti parlamentarii satmareni sa redacteze un proiect de hotarire care sa fie supus dezbaterii si adoptarii in Parlamentul Romaniei, prin care sa constate ca austria este un stat ” ostil Romaniei si poporului roman”
    Sigur declaratia are o valoare politica dar dupa aceea autoritatile competente ar putea masuri drastice impotriva a tot ce este austriac, dupa modelul altor tari din UE care au procedat la fel cu tari pe care le considera ostile.
    Pina atunci, fiecare cetatean ar trebui sa pedepseasca umilinta – ca sa nu vorbesc de pierderile financiare – la care ne-au supus nazistii austrieci !
    Nu va costa nimic, Boicotati orice este austriac !

    • Om Răspunde

      DA. Bună idee pentru parlamentarii satmareni si nu numai. Eu voi evita de acum: OMV, PFANNER , RED BULL, BCR-ERSTE Bank, FISCHER, VIENNA INSURANCE GROUP, UNIQUA INSURANCE, SPAR- HERVIS, STRABAG, XXXLUTZ, REIFFEISEN BANK, HELP NET. Nu voi mai merge in Viena, nu voi mai cumpara nimic din Viena, nu voi mai merge la ski în Austria și voi muta conturile la Banca Transilvania. Puteți adăuga voi alte masuri de boicot și alte firme.

      • 3.14 Răspunde

        Eu nu ii voi evita, nu sunt ei de vina ca avem o clasa politica penala care nimic nu a facut sa meritam libera circulatie. A fost mai important sa isi umple buzunarele, sa faca legi ca sa fie protejati si acum acesta e rezultatul. De 11 ani acelas rezultat! Au ajuns milionari in Euro si se lafaie in lux, nici nepotii nepotilor lor nu vor putea cheltui banii. Cu tupeu ne indeamna sa nu cumparam de la austrieci benzina desi e mai ieftina, sa nu mai mergem la ei in concediu ci mai bine platim dublu la Mamaia. Ii boicotez pe politicienii care au distrus tara si si-au batut joc de noi toti. Nu imi permit sa boicotez austrieci si olandezi, eu nu castig cat fura politicienii nostri.

        • Om Răspunde

          Mda, esti genul care isi da la picioare ..
          Pentru ca nu ai cum, metaforic vorbind, sa primesti un pumn in fata si sa stai ca blegul fara sa reactionezi. Esti genul pres. Eu nu.

  5. Cetetean Răspunde

    Primar de 0. Ce crezi la societățile menționate cine lucrează în România? Austriecii? NU.
    Mai bine am renunță noi la voi-politicienii actuali.
    Majoritatea sunteți 0.
    Unde e dl Președinte? In loc de golf și schii mai bine mergea la vizite, negocieri înainte.

  6. Altu Răspunde

    Ha-ha,ce tare faza cu boicotul. Dar de ce nu ne boicotăm la vot politicienii mult iubiți. Încă austriecii nu mi-au furat din buzunar dar statul român în fiecare zi face asta. Iar nu vedem gozul din ochii noștri și mereu căutăm un vinovat pt nereușite. Putin e de vină.

  7. Militia Răspunde

    tzanga cimpanzeu, daniel mocanul si culita sterp vor boicota opera din viena si nu vor sustine concertul de craciun din acest an

  8. Vasile Surd Răspunde

    O treime din locuitorii comunei Călinești locuiesc în Austria. La alegerile de este 2 ani, primarul Birtoc va fi boicotat de alegători.

  9. zic si eu Răspunde

    Mai, dar prea repede uitam pozele cu migranti prinsi la frontiera. Pe unde au intrat?

    • Om Răspunde

      Sigur nu au trecut prin Croatia, Slovenia și nici prin Ungaria, ci brusc sau teleportat din Romania in Austria :)))))

      Cat poti sa fii de fraier/fraiera sa inghiti galusca cu migranti???

  10. Mih Răspunde

    Boicotarea parlamentarilor……

  11. Soso Răspunde

    Parlamentarii -s de vina nu Austria!Uitati-va inapoi, la ultimii 30 de ani..doar au furat si ne-au umilit!Daca-i mai votati data viitoare sigur ne sterg de pe fata pamantului.Ne-au vandut ,sunt doar slugile UE,DE CARE N-AVEM NEVOIE! Cumparati de la taranii romani!SI NU LE MAI DATI VOTUL! DOAR PROMISIUNI!NE-AU INDATORAT LA MAXIM!

  12. Țara noastră-i țara noastră 😂 Răspunde

    Bun de la LukOil nu ca sunt ruși,de la PETROM și OMV nu ca sunt austrieci..restu mai sunt kazahii.frate oare țara noastră-i țara noastră?
    PS.In seria de sancțiuni populare,eu zic sa-l clasificăm pe Mozart manelist și sa fie interzis la Ateneu!

    • bigbrother Răspunde

      Vedeți, vedeți! Tot ajungem acolo unde ne e menit locul! Adică la ștraf ori la coada vacii! Ce de eco și bio vom fi atunci!!!😲😱
      Să vezi tu ce mai vor veni atuncea austriecii ori olandezii sau suedezii să ne arate ca pe animalele la zoo! Plus că vă dați seama că la noi mâncarea va avea și gust!!!!!!

      • Om Răspunde

        Omule, cred ca multi de la coada vacii sau cu straful au un caracter mai nobil ca si tine. Dupa acest comentariu esti o lichea. Plus ca n-ai habar de oamenii mari care ne reprezinta ca popor, fie că e Tutea fie ca e un om simplu, muncitor și cu suflet, chair si de la coada vacii.

        • bigbrother Răspunde

          Și tu toate astea de unde le-ai scos? Nu recunoști o glumă amară chiar și dacă ți se spune că asta este???? No du-te copile acolo unde ți-e locul, mare filosof autoproclamat de pe internet ce ești! Jalnic. Dacă tu te ataci de la așa ceva atunci chiar nu mămir de suntem catalogați cum suntem. Din ce ești făcută prințeso, din bezea??? Păi suflet gingaș, schimbăți nickul atunci în Pavlova.

          • 3.14

            Hahaha, lasa-l ca atat poate saracu’, saraca! Inca nu a apucat sa coboare din copac. Marele patriot nu a citit o carte si acum a auzit de boicot pe antena 3. Vad ca are treaba si cu lebedele mai nou.

  13. Herbert Răspunde

    Eu am știut că austriecii nu uită că ați mâncat lebedele….V-am spus atunci.

  14. Cosmin Miclăuș Răspunde

    #echipacastigatoare: Klaus, Ciucă, Bode, Cozma, Beny Kira

  15. Satmareni prosti Răspunde

    Multe rezolvati prostilor ca boicotati firme austirece. Zici ca ei o votat contra. Ce ma amuza si mai mult ii prostia voastra net superioara fata de alte natii.. Bai idiotilor, da cand o sa boicotati politicienii si nepotismele lor care va fura de decenii ? Sa ma pis pe natia noastra de romani ca suntem asa prosti ca ne meritam soarta.

    • 3.14 Răspunde

      Mare adevar graiesti! Pacat ca “patriotii” nostri gandesc astfel, cauta sa dea vina pe altii atunci cand suntem umiliti pe fata de politicienii nostri. Urmeaza saptamani grele de boicot si patriotiSM!

  16. Ciuciu Răspunde

    Atunci eu sunt Ok. Alimentez numai de la Lukoil, conturile am la Unicredit, nu ma duc la Viena si nici la schi in Austria pentru ca nu am bani de asa ceva.

  17. Ciuciu Răspunde

    Apoi stiti cum e cu boicoturile astea? Dupa inceperea razboiului UA-RU, era mare tamtam cu boicotarea firmelor ruse. Trec pe langa Lukoil si ce vad? Ucrainieni care alimenteaza la Lukoil 😁😁😁

  18. Zozo Răspunde

    Despre ce boicot vorbiti.. de 10 ani nu sa facut nimic sa intra romania in shengen..ce este tam tam asta mare. Numai mergeti in austria sa renunta la banci? De ce pentru ca voi asta vreti? Pe cine baga la inaintare iar pe poporul roman.Ca voi 10 ani ati stat cu p..la intre piciore.Omul decide ce face cu banii lui ..nu voi..TREZiREA!!!

  19. Eu Răspunde

    Cat patriotism
    Măgari ce sunteți

  20. Maci Laci Răspunde

    MUIE AUSTRIA!!!

    • brekingnius Răspunde

      Îs frații tăi în ideea vaccinării obligatorii, chiar și forțate! Ar trebui să te bucuri! Vezi unde duce idioțenia voastră? Prin comportament și prin judecată sunt niște neonaziști. Poți să-i pupi undeva. Că de aia ești plătit. Și banii pentru haștaghisme veneau pe astfel de filiere. Aștept să le răsară pe plan politic un Kurt Waldheim nou de-al lor, adică un ceva nazist albit. Că asta pot să facă, altceva nimic.

  21. C4s Răspunde

    Daca intram in Schengen si cadea o racheta la noi, nu mai putea Ciuca sa mobilizeze romanii ca erau deja in Ungaria Austria Germania…, asa ramane Romania si Bulgaria ca si zona de tampon cu control la granita cu Imperiul Rus.

  22. Maci Laci Răspunde

    ȘI CINE E PROST SĂ ACCEPTE MOBILIZAREA LUI CIUCA??? NIMENI DOAR FRAIERII!!! EU CU SIGURANȚĂ NU LE VOI EXECUTA ORDINELE NICIODATĂ!!!!

  23. Satmarean 1 Răspunde

    Crezi ca-i dupa tine?

  24. Beny Kira Răspunde

    Samsung e din Austria?

  25. satmarean Răspunde

    Multi comentati fara sa stiti cat pierde poporul roman prin blocajul Austriei. Toti reprezentantii Uniunii Europene vad nedreptate la austrieci si voi aiuriti prin unele comentarii. Este nedrept ce au facut austriecii si probabil o sa culeaga roadele.

    • Profesor Răspunde

      O mare nedreptate făcută României și românilor, bazată pe minciuni ordinare! Nu e răzbunare, e demnitate!

  26. Corneliu Răspunde

    La Untold jumatate dinte actori , vedete si din staff sunt austrieci …..ce ziceti ?????????

  27. FARCAU Răspunde

    Chiar la untold majoritatea sunt austrieci si germani .

  28. c-block Răspunde

    Din date oficiale se știe prea bine că doar 2,5% dintre imigranții înregistrați în Austria au tranzitat și România. Marea majoritate au folosit altă rută!
    Dar eu totuși sunt nedumerit! Nu tante Merkel îi chema pe imigranți în Deutschland prin 2015???? Ce s-a întâmplat între timp? Sau aplicăm regula aia cu ai șapcă- nu ai șapcă versus dă-mi țigară, dacă e cu filtru aia e baiul dacă nu iarăși aia????? Sau ceva biznis încă nu s-a concretizat????

  29. canageambe Răspunde

    Cati dintre boicotisti mancati schnitzel azi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.