Ultima actualizare: azi, 09:47

Locale

Medicul impertinent este cercetat. Pacienţii, chemaţi să depună plângeri la spital!

Medicul impertinent de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare este cercetat atât de către conducerea unităţii cât şi de către Colegiul Medicilor.

Managerul SJU Satu Mare, Adrian Marc, a declarat pentru PortalSM, că “este deschisă o procedură adminsitrativă de cercetare”, fiind o plângere mai veche.

Este într-o procedură adminsitrativă de cercetare. Mai multe mărturii ne-ar edifica mai bine. Juridic, demersurile sunt pornite şi se vor finaliza. Este o singură declaraţie depusă. Nu vrem să incităm, dar cei care au trecut prin experienţe, la modul obiectiv, să vină să depună sesizări la Registratură. Oamenii să nu fie timoraţi, să vină să li se consemneze oficial cazul”, a spus Adrian Marc.

Medicul respectiv a mai fost cercetat în trecut.

Comportametnul medicului a ajuns în atenţia opiniei publice după ce un bebeluș în vârstă de 6 luni s-a întors acasă cu ambele mâini învinețite după ce asistentele s-au chinuit o oră și jumătate să îi pună o branulă. În tot acest timp, medicul de gardă trântea uși, își savura cafeaua în fața pacienților și răspundea iritat la orice întrebare. Mama copilui a decis să facă totul public.

O bunică s-a prezentat, miercuri, cu nepotul, în vârstă de 6 luni, la Unitatea de Primiri Urgențe. Bebelușul avea diaree de 2 zile și o stare degradată, astfel că mama a decis să îl trimită la Urgențe, în timp ce ea a rămas acasă cu cealaltă fetiță, în vârstă de 2 ani și jumătate. Bunica a stat cu nepotul timp de 5 ore la Urgențe, timp în care a avut parte de un comportament ce lasă de dorit din parte medicului de gardă, de asistente ce i-au învinețit micuțului ambele mâini încercând să îi pună o branulă, ca în final să îi fie luat sânge din picior.

Mama bebelușului a povestit pentru PortalSM întreaga situație. Poveste, pe larg, o găsiţi aici.

16 comentarii

  1. Pisica ucigasa Răspunde

    De ce nu dati numele medicului ????! De unde sa stie lumea la cine va referiti???????
    Medicul este cumva Pop Raul????

  2. Francisc Răspunde

    Oare de ce nimeni nu a avut curajul sa-i traga 20.000 de picioare in cur ??!!!

  3. Ster Răspunde

    Da,el este ,are un comportament oribil atât cu pacienții cât și cu colegii.Este incredibil cum un personaj ca acesta mai populează sistemul sanitar care cică s-a reformat.

  4. Eu Răspunde

    Si Pop si Marc is de-un fel….niste habarnisti! Marc ii pe degeaba, doar tine umbra pamantului…mi-e scarba de ei

  5. xpert86 Răspunde

    Medicul Pop Raul se comporta cu pacientii ca si doctorul nazist Josef Mengele cu detinutii de la Auschiwitz!!!!!Acest medic trebuie exterminat din sistemul medical de stat, sa mearga in sistemul privat sau poate isi gaseste un loc la parnaie ca sa o arda in stilul lui cu puscariasii!!!

  6. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Comportamentul nu e de azi-de ieri. Au fost nenumărate reclamații și înainte. De ce se cercetează doar acum? Ca pedeapsă puneți-l să rememoreze jurământul lui Hyppocrate. Am impresia că va fi nou pentru el.

  7. Manea Răspunde

    Asta aproape ca mi-a omorât un amic in UPU , apoi l-a trimis la Carei ca sa moara acolo pe motiv ca are Covid

  8. Unu Răspunde

    Îl chema Ciupu cumva?!?un habarnist..da ii v-a da D-zeu înapoi de 10 ori cum “trateaza” el pacienții!!!v-a plăti el pt Greșelile lui

  9. s.m. Răspunde

    Pataki!! Trantorilor din Consiliul Judetean!!Nu cumva si de voi apartine Acel Spital?Voi cititi ce apare in mass media locala? Pana Cand il mai tineti pe acel, asa numit Medic acolo?

  10. Teo Răspunde

    Dupa modus operandi, asta e Raul Pop! L-am nimerit si eu de 2 ori la UPU. Un individ arogant, lipsit de orice etica, le vorbea copiilor si aparținătorilor (inclusiv mie) ca si uotimelor zdrențe. Imi aduc aminte cum o fetiță plângea din cauza lui iar tatal fetei era gata sa il bata, insa mama l-a rugat sa se abtina ptr ca va avea tot copilul de suferit. Pe mine ma luase la per tu si la per pulis de parca eram ultima taratura. Individul asta nu are ce cauta in absolut niciun post ce presupune lucrul cu orice fiinta vie. Este o insultă ptr specia umana. Daca managerului ii e mila de el, sa-i ofere un post la morga!

  11. Lucifer Morningstar Răspunde

    Toți vor plăti cu vârf și îndesat, care fac asemenea fapte. E doar o chestiune de timp.
    Crăciun fericit!

  12. Mircea Răspunde

    IN TOATE SPITALELE DIN ROMANIA ESTE LA FEL .
    MERG ANGAJATI LA SERV.OBOSITI SURMENATI SI ACOLO ISI REVIN SI TOT CE FAC O FAC IN SCIRBA.
    SINGURA SANSA SA FI BAGAT IN SEAMA ESTE SA LE DAI CEVA.
    ALTFEL ESTI TRATAT CA UN GUNOI..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.