Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

Mesajul iubitei lui Alin, tânărul de 18 ani care s-a sinucis: ,,Aș da orice să fiu în locul tău”

Iubita lui Alin, tânărul de 18 ani care s-a sinucis în municipiul Satu Mare, a publicat un mesaj un mesaj sfâșietor. ,,Aș da orice să fiu în locul tău”, a scris tânăra.

,,Îngerul meu păzitor, nu îmi vine sa cred ca ai plecat într-o lume atât de departe…m-ai lăsat cu sufletul gol. Nu am crezut ca exista o durere atât de mare pe lumea asta. Ai lăsat atâta durere în urma ta…Aș da orice sa fiu eu în locul tău. Sper ca lumea de acolo e mai buna și ca o sa ne întâlnim cândva. Te iubesc și te voi iubi pentru totdeauna”, este mesajul transmis de Vanessa.

Alin, în vârstă de numai 18 ani, a fost găsit spânzurat de un copac, în această dimineață, în cartierul Sătmărel din municipiul Satu Mare.


5 comentarii

  1. RUȘINE Răspunde

    Tu scârbă..💩..nu ți-e ți-e rușine..😡..căcat cu ochii..👀..se spânzură din cauza TA vii acu cu cioce de astea..🤮..javra dracului..

  2. Angela Răspunde

    Ignoranților!
    Dacă toate femeile înșelate s-ar spânzura , ar cam sufla vântul prin Satu Mare și toate satele
    Condoleanțe!

    • Gheorghe Răspunde

      Angela bine zici tu dar fetele înșelate sunt înșelate de baieti(barbati)tot cu….fete!Ce zici tu cine-i de vina pentru asta?…te las pe tine sa-ți răspunzi.Sa știi ca niciodată un câine nu părăsește casa unde primește ce are nevoie,nu merge de acasă de nebun,asa’i și cu bărbatu!!Dacă găsește și primește ce are nevoie și muierea are minte,el nu merge pe la altele,dar sa nu uitam ca el nu-i câine iar oferta de femei este….nelimitata.Sunteti mai multe decât bărbații asa ca nu trebuie sa fiți egoiste.Ce ai vrea sa facă celelalte?…Și uite asa el s-o dus și o rămas libera una….amu ce ai vrea?de ea(de vulva ei) sa nu grijeasca nimeni?

      • psiho Răspunde

        @Gheorghe, în accepțiunea @Angelei la donna é mobile. Bărbații se gândesc la prostioare, fetele se lasă seduse.
        Din ce îmi dau seama este vorba de o familie făcută ferfeniță, că nu aflu de părinți mai deloc decât de o mătușă. În aceste situații prea tânărul tinde spre dragoste, dorește cu ardoare iubire și să fie acceptat pe deplin așa cum este și dacă i se trage clapa totul vede doar alb sau negru. E greu cu tinerii ăștia care stau călare pe net și în lumea virtuală. În cel mai fericit caz mai merg la chefuri care majoritatea se termină la discotecă cu bătăi. Asta numai îndrumare nu se poate chema. Anturajul are de la mine nota 1. Este imposibil ca nimeni să nu fi sesizat ceva. Și atunci se pune probleme că de ce nu a făcut nimeni nimic.

  3. Mortu Răspunde

    An nou fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.